Banánhéj - avagy túlélni Bagi - Nacsát

Paródia-show
tv2, június 23. csütörtök, 20.15h

Lehet, hogy szokatlan élmény egy paródia-show-ról ajánlót olvasni, de mivel ez aztán igazán egy televíziós műfaj, úgy gondolom, próbálkozzunk meg véle!
Rendre feltűnnek a képernyő egén e kategória álló-, és hullócsillagai egyaránt, amiből a széles igénysávú publikum kedve szerint válogathat. Sokan Fábryt tartják a jelenlegi showmanek királyának, ám szerintem, ha igazat adunk a régi nézőpontnak, miszerint ha egy humorista politikailag elkötelezett lesz, megöli a poént, nos, akkor a király már régen halott. Műsora egyre unalmasabb, politikailag egyoldalú, és ha egy vendég idegesíti, az nagyon rányomja hangulatát show-jára.

Mintha egy valaha intelligens fejbe beleszállt volna a média adta hatalom elvakító méregzsákja. Szomorú. Gálvölgyi aranyos, de régi humorát elvesztette, vagy csak a Heti Hetesre tartalékolja, nem tudom, mindenesetre kabaréi(?) a gondolkodó ember számára jelen minőségükben nézhetetlenek. A Szeszélyes Évszakokat ne említsük meg kegyeleti okokból. Maradnak hát e fiatalok, akikről már most látszik, hogy karrierjük nem lesz oly sokgenerációnyi, mint például az elébb említett Jánosnak, vagy Jacko-orrú Imrének, hiszen sokszor érződik rajtuk már most a fáradtság, erőltetettség, mégis úgy gondolom, hogy aki felhőtlenül szórakozni szeretne kikapcsolódni, az őket válassza a jelenlegi humorpalettáról.
háopépé
2005.06.17
|


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.