Batman: Kezdődik!

olvasói:
10/10 (2)
Tény és való, a Batman-széria kifáradt, saját maga paródiájává vált, szóval ideje volt frissíteni. Egy fiatalos, mégis a korábbiaknál sokkal sötétebb, erőszakosabb verzióban mindent elölről kezdünk, és végre megismerhetjük a legenda eredetét, sőt azt is megtudhatjuk, honnan jön a dögös denevércucc.
Találkozhatunk a gyermek Bruce Wayne-nel, aki végignézi szülei halálát, és aki fiatalemberré cseperedve világgá ered, hogy megismerje a bűn természetét, hogy harcolni tudjon ellene. Bizonyos nindzsák aztán versenyképes harcművésszé edzik, és amikor visszatér a korrupt, lezüllött Gotham Citybe, nekiáll rendet teremteni. De hősünknek nem csak a helyi alvilággal kell szembeszállnia, hanem egy sokkal félelmetesebb, titokzatos erővel is, amely ismeri a legféltettebb titkát is. Például azt, hogy honnan az a dögös denevércucc! 
 
És íme, egy jó rendező és egy remek színész elég volt ahhoz, hogy újraélesszék és továbbfejlesszék a Batman-franchise-t! Az „emlékezetes” Mementóval magának nevet szerző Christopher Nolan sötét, veszélyes világot varázsolt a vászonra, amely valahogy mégis meseszerű marad. Ez még a Joker, Pingvin és Macskanő előtti old school Gotham City, ebből fakadóan a gonoszok is kicsit misztikusabbak, bár biztosan lesz, aki ezt némileg elmaszatoltnak fogja tartani. Christian Bale (Amerikai pszicho, A gépész) minden szempontból az eddigi legjobb Denevérember, mind színészként, mind fizikai felkészültségben - kár, hogy nem találtak neki jobb csajt, mint a kissé egérszerű Katie Holmes. Eredetileg Liv Tylert akarták a szép ügyvédnő szerepére, aminek sokan örültünk volna, de ettől függetlenül a mellékszereplőgárda parádés, a tempó hajtós, a technika ördögi, és most sem maradnak el a poénos benyögések. Szóval Batman: Kezdőknek és haladóknak!
Vízer
2005.07.14
|
Batman Begins
amerikai akcióthriller, 140 perc, 2005
A legenda születése a Memento és az Álmatlanság rendezőjének tolmácsolásában. Batman élt, él és élni fog!
Színész:

Christian Bale
(Bruce Wayne)

Michael Caine
(Alfred)

Liam Neeson
(Ducard)

Morgan Freeman
(Lucius Fox)

Katie Holmes
(Rachel Dawes)

Gary Oldman
(Jim Gordon)

Cillian Murphy
(Dr. Jonathan Crane)

Tom Wilkinson
(Carmine Falcone)

Rutger Hauer
(Earle)

Forgalmazza: InterCom

Műsoron a TV-ben

RTL II
 2017.12.23., szombat, 20:00
 2017.12.25., hétfő, 16:50

LinkekFilm premierek

Have a Nice Day

kínai animációs film, 77 perc, 2017

Star Wars: Az utolsó Jedik

amerikai sci-fi, 152 perc, 2017

Legeslegjobb cimborák

német animációs film, 72 perc, 2017

Jesús

chilei-francia-görög-kolumbiai-német filmdráma, 85 perc, 2016

Eszeveszett esküvő

belga-francia-kanadai vígjáték, 117 perc, 2017

Az igazi csoda

amerikai filmdráma, 113 perc, 2017
Játék
A művészet templomai című sorozat immár 9. epizódjához érkezett. A hazánkban is nagy sikerű Vatikáni Múzeum 3D, a Firenze és az Uffizi-képtár 3D és a Pápai bazilikák 3D alkotóinak új filmje a legkiválóbb reneszánsz mesterek egyikének és művészettörténet egyik legmeghatározóbb alakjának, Raffaello Sanziónak állít emléket.
Filmek a TV-ben
H
11
K
12
Sze
13
23:45
23:55
A szomszéd fiú
amerikai horror, 2013 (feliratos)
00:10
Ügynökjátszma
amerikai akciófilm, 2010
00:25
Törvényszéki héják
amerikai vígjáték, 1986
00:30
Katonák voltunk
amerikai-német háborús akciófilm, 2002
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.