Country Pub

Kecskemét, Lestár tér 1.
Kecskemét
A pulton álló gramofonban női hang búgott. A levegő rezgett, a réztetejű lámpák megvilágították a pub mélybarna asztalainál, s a hosszú pultnál jókedvűen falatozó és kortyolgató embereket. A polcocskák árnyai táncot lejtettek a terített asztalokon. A falon a nagy gőzhajó lassan szelte a nyugodt habokat.
Az egyik, ablak mellett álló asztalnál, ahonnan jól látható a körúton tovagördülő kocsik sora, Jack hatalmas kézmozdulatokkal magyarázott Billnek. Ám egy hirtelen mozdulatnál, a Bill előtt elterülő Bélszín Bourbon mártással, tányérostul, mint egy kőszáli sas, némi repülés után a padlón landolt. Bill, kinek ellopták már vagy fél tucat lovát, kinek testét egy tucat golyó sebezte, kinek szívét több tucat csinos nő szaggatta apró darabokra, mindig nyugodt volt. Úgy hívták: A kegyelmes. De most, mikor legkedvesebb falatjait, a Country Pubban készült, ízletes finomságot támadás érte, nem ismert könyörületet! Felugrott, felkapta a fal mellett álló szekrényt, Jack felé hajította, s a monstrum belefúródott a plafonba...

Ott lóg azóta is, a saját szememmel láttam a minap, miközben a nagy hajócsavar árnyékában Ropogós csirkeszárnyakat falatoztam pikáns szósszal. Nem véletlenül ez a hely nevezetessége. No meg a tengernyi steak: Piedone steak röstivel, Hagymás bélszínlángos, Bélszín bazsalikomos sajtmártással, Tatár beefsteak... S mindez igazi, friss, ízletes borjúhúsból! Ha kiadós étkezésre vágytok, az egyszerű, házias ételektől, a különleges ízekig, mindent megtalálhattok az étlapon. Ha csak sörözés közben falatoznátok, ehettek Csülkös szendvicset vagy Country kolbászt. Ha italozás a cél, csapolt Pilsner, 14 féle whiskey, és még számos minőségi ital vár. Meg mindenféle dolgok vannak még itt: menü 490Ft-ért, minden ételre 25% kedvezmény szombatonként, 12-18 óráig, házhozszállítás. S társas bulikat (pl. legénybúcsú) is tarthatok itt, 50 főig. Mi kell még?

A hely üzemeltetője a Sugovica Halászcsárda családi vállalkozásából érkezett, az egykori River Pubba. Halas recepteket ugyan nem, de egy igen fontos alapelvet hozott magával: Minőségi étkek, minőségi alapanyagokból, hogy a vendég mindig mosolyogva távozzon.

Megjegyzés: Az írásban szereplő személyek, s a történet a képzelet műve, minden más valós. Győződjetek meg róla!

Kecskemét, Lestár tér 1.
Asztalfoglalás: 76/415-405

Ropogós csirkeszárny pikáns mártással: 1180 Ft; Piedone steak röstivel: 2480 Ft; Country kolbász: 750 Ft; Grillezett zöldségek mozzarella sajttal: 950 Ft ; Csapolt Pilzner: 500 Ft/0.5 l
csenki
2005.08.08
|


Fesztiválok

Átlátszó Hang Fesztivál 2019 Budapest, 2019. január 4 - 20.

Játék
Egészen új, egyszerre mikro- és makroszintre viszi a Marvel Moziverzumot A Hangya és a Darázs!
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.