Letartóztattak egy fotóst Brad Pitt filmjének forgatásán

Újabb paparazzi-botrány történt a tengerentúlon. Reese Witherspoon után most Brad Pittnek kellett megküzdenie egy túlontúl rámenős lesifotóssal.
Letartóztattak egy lesifotóst a múlt hét végén egyik éjjel a The Assassination Of Jesse James By The Coward Robert Ford című film forgatásának környékén, a kanadai Fort Edmontonban. A David Buston nevű paparazzót a biztonságiak fedezték fel elbújva egy épületben a készülő western film helyszínén, melyet egyébként szigorúan őriznek és védenek a nyilvánosságtól.

Bustont a helyszínre érkező rendőrök rendzavarás és illetéktelen behatolás miatt tartóztatták le, de állítása szerint korrektül bántak vele. „A zsaruk igazán rendesek voltak velem. Úgy viselkedtek, mintha megértenék: csak azért vagyok itt, mert próbálok megélni valamiből” – hangoztatta a letartóztatott férfi, aki egyébként rendszerint sporteseményeken és esküvőkön fotózik.

„Nem meglepő számunkra, hogy paparazzók rajzanak körül minket, amikor nyilvános helyszínen forgatunk. Ám most a szokatlan az volt a dologban, hogy az illető a nyilvánosság elől elzárt területen bukkant fel” – nyilatkozta a produkció szóvivője.

Legutóbb Reese Witherspoonnak voltak kellemetlenségei lesifotósokkal: egyszer a konditeremből jövet tartóztatták fel, máskor – gyermekeivel együtt – a vidámparkban zaklatták.(wenn)
2005.09.14
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Filmek a TV-ben
H
12
K
13
Sze
14
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.