Kedvenc helyek

A Bon Jovi lehet az első a Wembley Stadionban

A Bon Jovi volt az utolsó zenei előadó a neves londoni stadionban, és a zenekar lehet az első fellépő, ha az újjáépítés után az ismét megnyitja kapuit.

Linkek


Kapcsolódó cikkek

Öt évvel ezelőtt a Bon Jovit érte az a megtiszteltetés, hogy utolsóként léphetett a Wembley Stadion színpadára, mielőtt azt lerombolták volna. Az újjáépített stadion 2006 májusában nyitja meg ismét kapuit, az angol futball bajnokság döntőjével és a Bon Jovi az első zenekar, aki már biztosan fellép ott, méghozzá 2006. június 11-én.

Mindez nem jelenti azt, hogy ők lesznek az az együttes, amely ténylegesen felavatja a stadiont, mivel más előadókkal is folynak tárgyalások és elképzelhető, hogy június 11-t megelőzően is tartanak már koncertet az "új" Wembley-ben. A „régi” Wembley-hez olyan emlékek fűződnek, mint a Live Aid, a Queen, a Rolling Stones vagy Micheal Jackson koncertjei.

(BBC)
2005.10.10
|


Játék
Egy amerikai kisvárosban egy öngyilkos hajlamokkal megáldott tinédzsernek nemcsak a saját démonaival kell megküzdenie, hanem egy természetfölötti gyilkos ördögi tervét is meg kell akadályoznia.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.