Charlize Theron is mérges a lesifotósokra

Valóságos helikopteres támadást hajtottak végre Charlize Theron és családja ellen lesifotósok, amikor a sztár édesanyja egy kaliforniai villa kertjében kimondta a boldogító igent.
A sajtóhiénák ugyanis azt hitték, hogy nem a mama, hanem Charlize megy férjhez, és az édesanyja esküvője csak elterelő manőver. A helikopterek kerepelése elrontotta a szertartás hangulatát, ezért a színésznő utóbb felháborodottan kérte ki magának az inzultust.

Szinte a semmiből előbukkant egy csomó őrült helikoptereken, és keringeni kezdtek a fejünk fölött. Azt még hajlandó vagyok megérteni, hogy azt hitték, hogy az anyué csak kamuesküvő, és igazából én megyek férjhez, de azt már nem, hogy miután látták, miről van szó, nem mentek el!” - nyilatkozta a színésznő.

Mint arról beszámoltunk, legutóbb Brad Pitt, előtte pedig Reese Witherspoon keveredett konfliktusba paparazzók miatt. Előbbit filmforgatás közben, utóbbit egy vidámparkban zaklatták rámenős lesifotósok, ahol éppen gyermekeivel időzött.

Charlize Theron egyébként legújabb filmjében is harcias arcát mutatja: az Aeon Flux című sci-fi akciófilmben szupergyilkost alakít, aki egy küldetése során szövevényes összeesküvésre bukkan. A filmet jövő márciustól vetítik a hazai mozik.(UIP)
2005.10.13
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Filmek a TV-ben
H
12
K
13
Sze
14
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.