Egy éve tiszta Downey

Robert Downey Jr. ünnepelni hívta barátait, de Hollywoodban egészen szokatlan partyt rendezett számukra: nem szolgáltak fel alkoholt. Az eseményen ugyanis arra emlékeztek, hogy az egykor mélyre kerülő, Oscar-jelölt színész pont tizenkét hónapja egy korty alkoholt sem ivott.

Kapcsolódó cikkek

Régen borzasztó volt az életem. Úgy éreztem magam, mint egy akváriumba esett egér. Teljesen reménytelennek tűnt a helyzetem, egy ideig tempóztam, de már éppen készültem végleg feladni. Az utolsó pillanatban álltam le a piával és a kábítószerekkel” - mondta Robert Downey Jr.

A színész azt is közölte, két oka volt annak, hogy mégis sikerült új életet kezdenie: az egyik a Gothika című filmje producere, Susan Levin, akit idén augusztusban vett feleségül. A másik pedig, hogy időről időre mégis kapott filmszerepeket. Hamarosan például kétballábas betörőt játszik Val Kilmer oldalán a Durr, durr és csók című krimikomédiában (Kiss Kiss Bang Bang, hazai bemutató: december 29.).

A Durr, durr és csókban lerobbant alakot játszom, aki folyton hullák és nők közé keveredik. Azzal idegesítettem a kellékeseket, hogy még sört sem voltam hajlandó inni a felvételen. Mindenfélével helyettesíteniük kellett a palackok tartalmát. Egy évvel ezelőtt valószínűleg még fordítva lett volna: ha vizet kellett volna innom a kamera előtt, vodkát csempésztem volna a helyére” - viccelt a egy éve tiszta színész.(IC Press)
2005.11.11
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.