Colin Firth Budapesten

Terry Gilliam rendező után újabb sztárt köszönthettünk hazánkban. Új filmje magyarországi bemutatása alkalmából ezúttal a világhírű brit színész, Colin Firth tette tiszteletét a fővárosban.
Colin Firth Az igazság fogságában című kanadai produkció premierjének alkalmából hétfőn érkezett, a filmet rendező Atom Egoyan és a producer, Robert Lantos társaságában. A díszbemutatóra kedden este az Uránia Nemzeti Filmszínházban került sor. A filmet hivatalosan november 24-től játsszák a magyar mozik.

Az ötvenes évek Amerikájában játszódó alkotásban Colin Firth egy népszerű műsorvezető-páros egyik tagját alakítja (partnere Kevin Bacon - Hetedik érzék, Titokzatos folyó), aki egy rejtélyes bűneset után többé nem lép fel, karrierje derékba törik. Tizenöt évvel az eset után egy fiatal újságírónő vizsgálódása újra felszínre hozza az egykori tisztázatlan eset nyugtalanító kérdéseit.

A brit filmszínészt az elmúlt években Magyarországon egyebek mellett a Büszkeség és balítélet című BBC-sorozat Mr. Darcyjaként, a Bridget Jones-filmek Mark Darcyjaként, továbbá a Leány gyöngy fülbevalóval és az Igazából szerelem című filmekben láthatta a nagyközönség.

A Pesti Estben és az est.hu-n hamarosan olvasható lesz Colin Firth-szel készített interjúnk.(Index)
2005.11.16
|


Film premierek

Men in Black: Sötét zsaruk a Föld körül

amerikai sci-fi vígjáték, 115 perc, 2019

Három egyforma idegen

angol dokumentumfilm, 96 perc, 2018

Csillagok határán

amerikai-angol-francia-lengyel-német sci-fi, 110 perc, 2018
Játék
Öt év telt el azóta, hogy minden szupi-szuper volt, és a kockafejek most új fenyegetés elé néznek: LEGO® DUPLO® figurák űrből jött inváziója vár rájuk, akik olyan gyorsan pusztítanak el mindent, hogy az újjáépítés szinte lehetetlen.
Filmek a TV-ben
18:05
A történet
amerikai filmdráma, 2018
18:15
Tini nindzsa teknőcök
amerikai-hongkongi akcióvígjáték, 1990
18:15
Esküvő újratöltve
amerikai romantikus családi film, 2018
18:30
És most valami egészen más
angol vígjáték, 1971
18:30
Scooby-Doo! Frankenszörnyűség
amerikai animációs film, 2014
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.