Kedvenc helyek

Összeáll a Take That

A brit fiúcsapat tagjai fejenként egy millió angol fontot kapnak a jövő tavasszal esedékes turnéért.

Kapcsolódó cikkek

A Take That megerősítette azokat a híreszteléseket, hogy a zenekar feloszlásának tizedik évfordulóját megünnepelendő, ismét összeállnak egy nosztalgiaturné erejéig. Robbie Williams, aki még 1995-ben otthagyta az együttest, nem csatlakozik hozzájuk.

„Mindenképpen nagyon örültünk volna annak, ha ő is visszajön. De neki megvan a saját dolga most. A legjobbakat kívánjuk neki – és az emberek azt akarják, hogy négyen álljunk ismét össze.” – kommentálta Gary Barlow Williams hiányát.

„Áldását adta ránk. Elképzelhető, hogy vegyesek az érzései velünk szemben, de egyben örül is nekünk. Jó fej, biztosan nem fogja letörni.” – tette hozzá Jason Orange.

És igaza van: Robbie jövő nyárra tervezett világkörüli turnéjára a jegyek nyolcvan százaléka egy nap alatt elfogyott. Szám szerint egymillió-hatszázezer.

(NME)
2005.11.28
|


Játék
Öt év telt el azóta, hogy minden szupi-szuper volt, és a kockafejek most új fenyegetés elé néznek: LEGO® DUPLO® figurák űrből jött inváziója vár rájuk, akik olyan gyorsan pusztítanak el mindent, hogy az újjáépítés szinte lehetetlen.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.