Jövőre, veled, itt!

Budapest, Budapesti Operettszínház, 2017. október 29. 19:30
Az alapötlet nagyszerű. Két ember véletlenül összetalálkozik, első látásra egymásba szeretnek, de egyikük sem akarja otthagyni a családját, élik tovább az életüket.
Viszont minden évben valamilyen ürüggyel elszöknek otthonról, és egy hétvégét együtt töltenek ugyanabban a szállodában, huszonöt éven keresztül évente egyszer találkoznak. Bernard Slade ötletének a jó alapötletek sorsa jutott: a sikeres darabból film (Same Time, Next Year - 1978) és musical is készült, sőt megíródott a folytatása is a huszonöt év utáni további tizenhét évről.

A prózai változatot gyakran játsszák magyar színpadokon is, például a hetvenes évek végén a Madách Színház előadása legendás háromszázas szériát ért meg, Schütz Ilával és Sztankay Istvánnal a főszerepben. Remélhetőleg szintén sokáig műsoron marad a Budapesti Operettszínház Súgó Raktárszínházában a musicalváltozat is, amelyet Janza Kata és Bereczki Zoltán adnak elő.
baltazár
2005.12.06
|


Ahol a héten érdemes...
Budapest, Uránia, január 12. - május 25.
 
 
január 18 - 24.
 
Budapest, Thália Színház, január 18. 19:00
 
január 1 - 31.
Játék
A kiállítás egy különleges korszak, a kommunista kultúrpolitika legendás „Három T”-s időszakának mindennapjait mutatja be a kor legnagyobb hazai művészeinek munkáján keresztül.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.