Narnia birodalma meghódítja Magyarországot is

A vártnál is nagyobb siker a Narnia krónikái - Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény, hiszen az első öt napon már közel 70 ezren váltottak jegyet az év leglátványosabb mesefilmjére.
Bár a magyar közönség körében viszonylag kevesen ismerik C. S. Lewis angol író Narnia krónikái című regényciklusát, az első rész film változata máris óriási népszerűségnek örvend hazánkban.

A premiert követő első hétvégén közel 70 ezer néző látta a filmet, s magáért beszél az a tény is, hogy a bemutatót követően azonnal a jegyeladási listák élére ugrott.

A film korosztálytól függetlenül képes rabul ejteni nézőit. A kisebbek lélegzetvisszafojtva izgulják végig a négy Pevensie testvér kalandjait, és jókat derülnek a mókás beszélő hódokon. A felnőttek pedig - amellett, hogy próbálják felfogni, Tilda Swinton hogyan képes ennyire jéghideg gonoszt alakítani - újra eltűnődhetnek azon is, hogy íme egy újabb nagy filmmítosz, s miről is szólna másról, mint a jó és rossz közötti megunhatatlan küzdelemről. A Narnia lenyűgöző látványvilágú családi film, mely ideális az ünnepek alatti közös mozizáshoz.(Fórum Hungary)
2005.12.30
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
18:20
Az elnök végveszélyben
amerikai akciófilm, 2013
18:35
Egy veszedelmes elme vallomásai
amerikai filmdráma, 2002
18:40
Deep Impact
amerikai akciófilm, 1998
18:45
Halálos fegyver 3.
amerikai akcióvígjáték, 1992
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.