Kedvenc helyek

Új internetes zenebolt nyílik

A dalok.hu webcímen magyar zenészek kezdeményezésére zenei portál készül, ahonnan legálisan tölthetünk le zeneszámokat.

Linkek

Új internetes zenebolt, vagyis inkább zeneportál van készülőben, ahol letöltéssel lehet magyar zenét vásárolni, ingyenesen zenéket hallgatni, videoklipeket nézni, és a zenészekről szóló információkhoz jutni.

A www.dalok.hu oldalt a magyar Zenészszakszervezet kezdeményezésére hozták létre, és bármely zenekar számára nyitott. Üzemeltetője a szakszervezet közhasznú, non-profit társasága, a Magyar Élőzene Művészeti (MÉZ) Kht. Ez azt jelenti, hogy az árak anélkül lesznek alacsonyak, hogy a zenészek kevesebbet kapnának műveikért.

A portál nyitott, tehát ingyenes bemutatkozási és értékesítési lehetőséget kínál minden zenész számára, azaz olyan felvételek is felkerülhetnek az oldalra, melyek más módon nem jutnának el a közönséghez.

A Dalok.hu megalkotóinak tervei között szerepel az oldal angol nyelvű változatának, a Songs.hu oldalnak az elkészítése, valamint a Magyar Zenei Exportirodával történő együttműködés.

A zenebolt március 1-én nyílik meg, a portál működéséről 2006. január 30-án, 17 órakor tartanak tájékoztatót a Zenészszakszervezetben, a Rátkay klubban. (1068 Budapest, Városligeti fasor 38.).

(Dalok.hu)
2006.01.20
|


Játék
A tízéves Fortepan anyagából vonultat fel egy több mint háromszáz darabos válogatást a Magyar Nemzeti Galéria.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.