A kék, a fehér és a többi szín

Vörösmarty mozi, február 28-ig

Mellik Tamás fényképez. De azt is mondhatnám, hogy színképez. Igazából azt is mondhatnám, hogy fényekből színeket varázsol, ő és a gépe. Ha jól veszem ki, a második gépe.


A Mediterrán utazások alcímet viselő kiállítás képeit nézegetve felmelegszünk, mert ragyog ránk az azúr, az encián, a búzavirág, az acél, a király, legyen az tenger, égbolt, egy délutáni árnyék, festett fal esetleg aszfalt. Ezek a kékek nem hidegek, déli napfénynek köszönhetik létüket. De hagyjuk a poétikát!

Személyesen nézze meg a kedves érdeklődő a tengerparti élet egy-egy elkapott pillanatát,a kikötőt, a görög házikókat, a naplementét és a jellegzetes virágokat. Ha pedig az alkotó munkáiból többet is szeretne látni, megteheti a www.melliktamas.com weblapon, amelynek nézegetése során az is kiderül, hogy a fekete szín sem marad ki a fotóspalettából.
Bambina
2006.02.03
|


Játék
Egy amerikai kisvárosban egy öngyilkos hajlamokkal megáldott tinédzsernek nemcsak a saját démonaival kell megküzdenie, hanem egy természetfölötti gyilkos ördögi tervét is meg kell akadályoznia.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.