Készül a Narnia krónikái folytatása

Andrew Adamson szerződést írt alá a Disneyvel a Narnia krónikái - Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény című fantasy folytatásának megrendezésére.
A hírt múlt héten jelentették be a filmet gyártó Walt Disney Studios és a Walden Media vezetői. Elárulták azt is, hogy Andrew Adamson rendező közreműködéséért nyolc számjegyű gázsira számíthat, ami azt jelenti, hogy belép Hollywood legjobban fizetett rendezőinek exkluzív klubjába.

Az oroszlán, a boszorkány és a ruhásszekrény ezidáig mintegy 637,8 millió dollárt hozott világszerte, Magyarországon pedig minden idők legsikeresebb Disney-filmje lett.

A Caspian herceg című második film gyártói még ez év végén el szeretnék kezdeni a forgatást, s így 2007. karácsonyán már a mozikba kerülhet az újabb narniai kaland. A munka megkezdése azért is sürgős, mert a gyerekszereplők egy-két év alatt annyit nőhetnek, hogy a rajongók alig ismernek rájuk, vagy akár ki is öregedhetnek a szerepükből.

A szakemberek már hozzáláttak a forgatókönyv megírásához, s Adamson elmondta, mindent megtesznek azért, hogy a készülő film méltó legyen C.S. Lewis 1951-ben született regényéhez.

A sztoriról egyelőre csak annyit lehet tudni, hogy 400 évvel az előző történet után játszódik Narniában, de a Pevensie testvérek számára csupán egyetlen év telt el. Segíteniük kell a bajba jutott Caspian hercegen, akit gonosz nagybátyja igyekszik letaszítani Narnia trónjáról...(Fórum Hungary)
2006.02.06
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
18:20
Az elnök végveszélyben
amerikai akciófilm, 2013
18:35
Egy veszedelmes elme vallomásai
amerikai filmdráma, 2002
18:40
Deep Impact
amerikai akciófilm, 1998
18:45
Halálos fegyver 3.
amerikai akcióvígjáték, 1992
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.