AB/CD-koncert

Miskolc, Vian Klub, március 17., 21.30h
Tuti nagy buli lesz március 17-én a Vianban! AZ AB/CD mára az ország egyik legtöbbet játszó zenekara lett és ez meglátszik a koncertek színvonalán is! Aki szereti az eredeti csapatot az AC/DC-t, az bizony már az első hangok után rájön, hogy a magyar változat semmiben sem marad el az ausztrál ötösfogat mögött.


Kristó „bránerdzsonzon” a hihetetlenül hiteles éneklésben, a csapat többi tagja pedig az a CD szintű megszólalásban és a fergeteges show-ban jeleskedik!

Többször előfordult már a fiúkkal, hogy a nézők nem akarták elhinni - itt valóban élő koncertről van szó! Pedig az AB/CD nagyon háklis arra, hogy a színpadon minden élőben szóljon. Történjen ez egy nagy sportcsarnokban vagy a legkisebb klubban, a manusok ugyanolyan jó bulit nyomnak!

Ez nem a playback cicababák, és nem a bizonytalan nemi identitású plazaboyok zenekara. Ez kérem igazi kemény férfimunka, másfél óra tömény tombolással, a paksi atomerőművet is megszégyenítő energia termeléssel, több kilónyi tesztoszteronnal, sokezer wattnyi hangosítással, és ösztönös öserővel!

Szóval AB/CD-koncert: „Akkor jó ha fáj”.
Hepi
2006.03.09
|


Fesztiválok

Vertigo Filmhét 2019 Budapest, 2019. július 24 - 31.

XXI. Pesthidegkúti Művészeti Fesztivál Budapest, 2019. augusztus 29. - szeptember 1.

New Orleans Swing Fesztivál 2019 Budapest, 2019. augusztus 30. - szeptember 1.

Játék
A törvény embere, Luke Hobbs és a kitaszított Deckard Shaw szövetségre lépnek, amikor egy kibernetikailag felturbózott ellenség fenyegeti az emberiség jövőjét.
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.