Rádió Plusz Kulcs és Lakat Party

Szeged, Ifjúsági Ház - IH Caffe, 2006. április 8., 22h
Hamarosan ismét megtelik majd az IH kávézója kulcsosokkal és lakatosokkal. Persze nem arról van szó, hogy a mesterségem címere játékra gyűlnének össze, sokkal inkább a párvadászaton lesz a hangsúly.


Nem számít, hogy a Kulcs és Lakat Party látogatója hányadik szülinapját ünnepelte legutóbb. Szeged egyetlen társkereső bulijában, a tinédzserektől a negyvenesekig mindenki jól érezheti magát. A zenéről a Rádió Plusz műsorvezetője - és mókamestere - Boki gondoskodik.

A remek zene mellett háziasszonya is van a rendezvénynek Boldizsár Kata személyében, aki a Rádió Plusz At Night című esti párvadász és problémamegoldó műsorából lehet ismerős a szegedieknek. Kata kitesz magáért, elbeszélget a party látogatóival, próbálja tanácsokkal segíteni a társkeresőket.

Ja, aki még nem volt a Rádió Plusz Kulcs és Lakat Party-ján, talán nem érti egyből, miért ez a bulisorozat neve. A helyes megfejtés: a bejáratnál a lányok nyakába egy lakattal, a fiúkéba pedig egy kulccsal felszerelt szalagot akasztanak. Már csak meg kell találni, hogy melyik lakatba melyik kulcs illik...
Pedro
2006.04.04
|


Fesztiválok

Budapest Pride 2019 Budapest, 2019. június 7. - július 7.

Szánsájn fesztivál 2019 Budapest, 2019. június 13. - július 3.

Játék
AZ A BAAAJ... …hogy Kiki nem szeret kirándulni. És hogy anya mindig sokat dolgozik. És hogy a nagyi háza teli van pókokkal. És még annyi minden más is!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.