Horrorra akadva 4.

olvasói
3/10 (1)
Az általános jó ízlés megköveteli, hogy egy sikerfilmnek legfeljebb két folytatása legyen, vagyis a harmadik résznél illik megállni, de a Horrorra akadva franchise készítői a közízlésre nem sokat adnak, és ez a film legnagyobb erénye.
A Rocky vagy a Rendőrakadémia sorsára jutott széria óriási szerencséje, hogy mindig jut elég kifigurázni való alapanyag, egy rakás közönségsiker a horror műfajból - vagy akárhonnan máshonnan -, amelyek többnyire meg is érdemlik, hogy valaki hülyére vegye őket. Bajos lenne egyetlen témára felhúzni a negyedik installációt - ugye milyen randa szó ez? -, de mondjuk azt, hogy a gyerekes-szellemes és ufóinváziós vonal volt a kiindulópont. Vagy mondjuk azt, hogy a nyilván rohadt lusta és baromira betépett forgatókönyvírók vették az Átok, a Fűrész, a Világok harca, a Falu című filmeket, meg néhány másikat, amiket valamiért rühelltek, és jól összegyúrták az egészet, egy morálisan és esztétikailag támadható, de egészében véve szórakoztató eleggyé. Ja igen, ennek van története is: egy lány (Anna Faris) egy idős hölgyre vigyáz egy házban, amelyben egy kisfiú szelleme kísért, a szomszédban pedig egy Tom Cruise-hasonmás (Craig Bierko) küzd meg a Földet megszálló és különös zenét játszó (tr)ipodokkal. 
 
Lássuk be, ideje volt, hogy valaki beszóljon Tom Cruise-nak, már az illendőség keretein belül, és George W. Bush is kap a szeptember 11-i gyávaságáért, meg láthatunk pár igazi színészt is, mint Michael Madsen, Charlie Sheen vagy Bill Pullman, ami mondjuk jó. A többi nem más, mint lelkes, igyekvő játék néhány igazán eltalált poénért, ami nem mondható zseniális teljesítménynek, de egy harmadik folytatás esetében még így is hízelgő. Akinek meg kedve van, az gyönyörködhet a pár éve még szexszimbólumként, ma már csak színésznőként nyilvántartott Carmen Electrában, aki ki tudja, milyen malacságokra képes még az ilyen pici szerepért is.
Vízer
2006.04.26
|
Scary Movie 4
amerikai horrorvígjáték, 110 perc, 2006
A vígjátékszéria sokadik részében csinos, okos és halandó hőseink egy kisfiú szelleme és a Földet fenyegető marslakók ellen küzdenek. Meg persze a rekeszizmok karbantartásáért.
Rendező:

David Zucker

Forgalmazza: Fórum Hungary


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Filmek a TV-ben
H
24
K
25
Sze
26
Cs
27
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.