3D vetítések

Bosszúvágy

olvasói
10/10 (15)
Egyszerűen nincsen normálisabb műsor ma estére, hacsak nem bojler az ember, és táncot akar, vagy bokszot. Szivacs vagy-é, vagy kőszikla, ugye? Nos, aki még él, és fent van, a sok tagló, meg tangó után, (pfű, de szellemes!) az Bronzival dicsérheti a napot, aki evvel a filmjével egy hosszú, kétes kimenetelű anamnézist kezdett meg.
Ahogy Paul Kersey merül el bosszújának bűnös mélységében, úgy romlik a sorozatban készített folytatások színvonala is, olyannyira, hogy magam már a második részt sem ajánlom jó szívvel. Az alaptörténet egyszerű. Paul egy jól prosperáló építész, kinek családját huligánok tizedelik meg egy bevásárlás után, olyannyira, hogy asszonya meghal, lánya meg átlagos katatóniába zuhan, hogy ott vészelje át az életet. Lelki, és testi válságok láncolatán át Paul végül egy maroklőfegyverhez jut, és elkezdi kiépíteni a bosszú és a bűnözés perszonálunióját.  
 
Amikor egy éjszaka őt is ki akarják rabolni, puff, egy lövés, és a rabló máris holtan terül el, Paul pedig rájön, hogy mit kell tennie ezentúl, majd minden nap. Útját hullák szegélyezik, nem kíméli sem a piti zsebtolvajt, sem a kőkemény bűnbandák tagjait, miközben a rendőrség az önjelölt tisztogatót keresi. Nem olyan bonyolult képlet ez, egy miatt azonban mindenképpen adóznunk kell az idősödő bányászarcú ikonnak. Ahogyan a magyarok kurucságuk zálogaként a szegények fegyverévé avatták a fokost, Bronson a modern kor nincstelenjeinek adott remek, ötletes eszközt a kezébe, mikor zokniba töltötte maradék, és súlyos aprópénz készletét, riszpekt! 
háopépé
2006.04.28
|
Death Wish
amerikai akciófilm, 93 perc, 1974
Rendező:

Michael Winner

Színész:

Charles Bronson
(Paul Kersey)

Hope Lange
(Joanna Kersey)

Vincent Gardenia
(Frank Ochoa)

Steven Keats
(Jack Toby)

William Redfield
(Sam Kreutzer)

Stuart Margolin
(Aimes Jainchill)

Jack Wallace
(Hank)

Edward Grover
(Briggs hadnagy)

Jeff Goldblum
(1. rém)

3D vetítések


Kapcsolódó cikkekFilmek a TV-ben
H
14
K
15
Sze
16
Cs
17
18:10
Ne lőj!
belga film, 2018
18:10
Olasz szerelem
német romantikus film, 2008
18:15
Fogtündér kisegér
argentín-spanyol mesefilm, 2006
18:20
Apróláb
amerikai animációs film, 2018
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
14
K
15
Sze
16
Cs
17
04:55
Gumball csodálatos világa
2011, IV. évad, 642. rész: A Napirend
04:55
Grizzy és a lemmingek
2016, I. évad, 4. rész: Dinó-parti
05:00
Kiváncsi Fáncsi
magyar rajzfilmsorozat, Mackó - kaland
05:00
Négy és fél barát
I. évad, 20. rész
05:00
Szörfsuli
III. évad, 5. rész
Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Pénteken és szombaton egy utolsó terezés a Rákóczi téren. Hajgumikészítés, kávéházi beszélgetés, reggelizés NEMAcsarnokban, lazulás, kóruszene. Nézz ki és örülj. #rakocziter #rakocziterezes #csikszerda #lazulosprogram #szomszedolosprogram
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.