Mission: Impossible III

est.hu:
7/10
|
olvasói
7/10 (1)
A világ legakrobatikusabb titkos ügynöke hosszú várakozás után visszatért, hogy némi vér, könny és szenvedés árán segítsen nekünk megszabadulni a minket fenyegető veszélyektől!

 Minden ügynök életében eljön a pillanat, amikor úgy érzi, eleget ölt, és túl sokan akarták őt megölni, ezért inkább békésebb vizekre evez. Ethan Hunt (Tom Cruise) is visszavonul, és csakis az újoncok kiképzésével foglalkozik, ám minden ügynök életében eljön az a pillanat is - nem sokkal az előző után -, amikor emlékeztetik arra, hogy innen nem lehet csak úgy kilépni. Ethan is elvállal egy beugró szerepet, de egy félresikerült mentőakció során szembe találja magát eddigi legfélelmetesebb ellenfelével, a feketepiac sötét urával, mindenféle terroristák hivatalos tömegpusztítófegyver-beszállítójával. És sokáig úgy tűnik, hogy ellene nem nyerhet - de ebben a szériában nincs lehetetlen.


Van ugye Tom Cruise, akit lehet szeretni meg rühellni, de megdolgozik a pénzéért, ő csinálja a legtöbb kaszkadőrmutatványt, és még a nevetést is véresen komolyan veszi. Most a napfényes Kaliforniától a szürke Berlinen és a festői Olaszországon át a zsúfolt Sanghajig házfalon, liftaknákban meg egyéb vicces helyeken mutat be akrobatamutatványokat. Akadnak dögös pirotechnikai bemutatók szélturbinákkal és egyéb kerti szerszámokkal, no meg az elmaradhatatlan maszkkal és hangmodullal végrehajtott szerepcsere. Az új rendező, J. J. Abrams, az Alias és az Eltűntek sorozatok megalkotója a szokásosnál is több fordulatot csempészett be, az idősíkokkal is eljátszott, a gonosz szerepére pedig szerzett egy igazi színészt, a friss Oscar-díjas Philip Seymour Hoffmant.
Vízer
2006.05.03
|
Mission: Impossible 3.
amerikai akciófilm, 126 perc, 2006
Rendező:

J. J. Abrams

(11 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.