X-Men: Az ellenállás vége

est.hu:
7/10
|
olvasói
5/10 (4)
Az X-Men már csak azért is jobb, mint a Pókember, a Hulk vagy a jó öreg Batman, mert itt már egy egész csapat rendkívüli tulajdonsággal felruházott csodalény veri ki mindenkiből a tegnapi ebédet!
A fiatalos, dinamikusan fejlődő csapat tagjai külön-külön is tömegpusztító fegyverként tudnak funkcionálni, ám ellentétben más, kiábrándult, vagy eleve gonosznak született mutánsokkal, ők jóra használják képességeiket. Már csak ezért is okoz komoly dilemmát az előző rész végén önmagát feláldozó Jane Grey visszatérése, mivel a telekinetikus hölgyet a hihetetlen pusztításra képes Sötét Főnix képében láthatjuk viszont, aki nem csak társaira, hanem az egész világra is halálos fenyegetést jelent. Ezért is kerül kidolgozásra az ellenszer, amely alapjaiban szüntetné meg a mutációt, de bár ilyen egyszerű lenne a megoldás, hiszen az igazi probléma nem a génekben, hanem a „normális” emberek fejében keresendő!
 
Az első két részt rendező Bryan Singer helyére beugrott Brett Ratner (Csúcsformában) rendes munkát végzett, de hiányzik belőle elődje merészsége és nagyvonalúsága, így az X3 leginkább lelkiismeretes mestermunka - mentségére legyen mondva, a képregény megfilmesítés hálás, de nem könnyű műfaj! Ráadásként az ilyenkor elvárt új szereplők közt van kedvenc brutális focistából lett tahó, de karizmatikus színészünk, Vinnie Jones is kapott egy apró, de igazán ütős szerepet - ő a sebezhetetlen, gonosz Diótörő, avagy a Mogyorózó! 
Vízer
2006.05.22
|
X-Men: The Last Stand
amerikai akcióthriller, 104 perc, 2006
Kedvenc mutánsaink visszatérnek, de nem feltétlenül eredeti formájukban. Igaz, mi náluk az eredeti forma? A legjobb képregény-megfilmesítés folytatódik, új szereplőkkel és új veszélyekkel!
Rendező:

Brett Ratner

Színész:

Patrick Stewart
(Charles Xavier)

Hugh Jackman
(Logan)

Ian McKellen
(Eric Lehnsherr)

Halle Berry
(Ororo Munroe)

Famke Janssen
(Jean Grey)

Anna Paquin
(Marie)

Kelsey Grammer
(Dr. Henry 'Hank' McCoy)

Rebecca Romijn
(Raven Darkholme)

Shawn Ashmore
(Bobby Drake)

Forgalmazza: InterCom
(16 kép)


Film premierek

Ugye boldog vagy?

német vígjáték, 80 perc, 2019

Jó srácok

amerikai vígjáték, 95 perc, 2019

Volt egyszer egy… Hollywood

amerikai szatíra, 161 perc, 2019
Játék
Világszínvonalú programok, nemzetközi hírű fellépők és csodálatos helyszínek!
Filmek a TV-ben
18:15
Szökevény hercegnő
amerikai-kanadai romantikus film, 2015
18:30
Kislány a küszöbön
német vígjáték, 2011
18:40
A tenger szívében
amerikai kalandfilm, 2015
18:50
Zöld Lámpás
amerikai akciófilm, 2011
18:50
Ragyogó világ
japán romantikus filmdráma, 2017 (feliratos)
JÁTÉK!!! Ma kerül ki a lelőhelyekre a legújabb Pesti Est. Fotózkodj vele bárhol a városban, használd a #pestiestles hashtaget, és mi tuti megajándékozunk egy pesti program belépővel! . . . #jatek #nyeremenyjatek #játék #posztolj #szelfizzpestiesttel
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.