Kedvenc helyek

50 Cent lett az év dalszerzője

A hamarosan hozzánk is ellátogató rappert, 50 Centet választották az év dalszerzőjének az American Society of Composers, Authors and Publishers (ASCAP) Pop Music Awards ceremóniáján.
Az Alapítók Díját Annie Lennox gyűjtötte be ihletett munkájáért mint önálló művész, és mint a Dave Stewarttal alkotott rockduó, az Eurythmics tagja. 
 
A Green Day két díjat is bezsebelt a rendezvényen: a kaliforniai punk-rock csapat a legkreatívabb hangnak, Boulevard of Broken Dreams című számával pedig az év dalának járó kitüntetést vihette haza. 
 
Ez utóbbi díjat a zenekar meg kívánta osztani Mariah Carey We Belong Together című számának íróival, Johnta Austinnal, Jermaine Dupri-vel és Manuel Seallel. 
 
(Ananova)  
 
2006.05.24
|


Játék
A kanadai David Walsh 1997-ben bejelentette, hogy óriási mennyiségű aranyat találtak Indonézia dzsungelében. Cégének részvényei pillanatok alatt megugrottak, a döglődő Walsh pedig hirtelen milliárdos lett. A képtelen történetből az Oscar-díjas Stephen Gaghan remek, pörgős filmet a főszerepben Matthew McConaughey-vel.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.