Frankenstein háza 2/1-2.

est.hu:
5/10
|
olvasói
8/10 (9)
Ma egy megaalkotást választottam vadi ismeretlen szereplőkkel. Ez a majd háromórás, kétrészes film a gyilkos vámpírok és farkasemberek világába kalauzol el bennünket.
A nevezett lények Los Angeles-t tartják rettegésben, bár a lakosság mit sem sejt. Érzem én az ellentmondást, de ezt mondták. A hátborzongató gyilkosságok sorozatával szemben a rendőrség tehetetlen, ugyanis a bűntények helyszínein semmilyen értékelhető nyomot nem találnak. Ezért hamar az érzelmek felé terelődik a hangulat. Coyle felügyelő a nyomozás során találkozik a varázslatos(!) Grace-szel, aki szemtanúja volt közeli barátja brutális meggyilkolásának, és hihetetlen dolgot állít, mely szerint a gyilkos nem más, mint egy titokzatos farkas. Érthető, nem? A csaj szabad, ráadásul varázslatos, míg Coyle meg minden bizonnyal jóképű. A nyomozati cselekmény során a nyomozó eljut Crispian Grimes-hez, a Frankenstein háza nevet viselő szórakozóhely tulajdonosához.
 
Ekkor csapunk át teljesen misztikusba, ugyanis a férfi a legendát követve szeretne Doktor Frankenstein teremtményének nyomára jutni. Meglepő módon meg is találják a jégbe fagyasztott szörnyembert(!), de miután felélesztik, az megszökik. A többes szám meg már annak szól, hogy Coyle és Grace eközben egymásba szerettek, bizony. Azt ugyan nem értem, mi a francnak fagyasztják ki azt a kurva szörnyeteget, de így biztosan sokkal izgalmasabb, és a pénz is könnyebben fogyott. Ja, vissza. A lánynak nincs egy nyugodt pillanata sem, mivel állandóan követik őt (na, ki?). Coyle próbálja biztonságba helyezni, de egy éjszaka során Grace átváltozik, és egy hatalmas denevér elragadja. Hogy mivé változik és mekkora az a denevér pontosan, maradjon homályban, így sokkal érdekesebb lesz! 
 
 
háopépé
2006.06.16
|
House of Frankenstein
amerikai horror, 167 perc, 1997
Rendező:

Peter WernerFilmek a TV-ben
H
28
K
29
Sze
30
Cs
1
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
28
K
29
Sze
30
Cs
1
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.