Rekordot döntött A Karib-tenger kalózai folytatása

Minden idők legsikeresebben nyitó filmje lett A Karib tenger kalózai - Holtak kincse az amerikai mozikban. Gore Verbinski rendező alkotása péntektől vasárnapig mintegy 132 millió dollárt hozott a mozipénztáraknál, s ezzel megdöntötte a Pókember 2002-es rekordját.
A kalózkaland rajongói már a bemutató napján, múlt pénteken 54 millió dollárt hagytak a kasszákban, ami szintén példátlan, hiszen ennyit egy nap alatt soha nem költöttek az amerikaiak arra, hogy megnézzenek egy bizonyos filmet. Az előzőek alapján már szinte magától értetődik, hogy a film két nap leforgása alatt elérte a százmillió dolláros bevételt. A Holtak kincse nemcsak az USÁ-ban tarol, hanem többek között Angliában, Írországban, Ausztráliában és Thaiföldön is hasonló iramban kezdett, s a legtöbb országban szintén történelmi eredményre számítanak a helyi forgalmazók. 
 
A siker pontos receptje nem ismert, az azonban bizonyos, hogy a jól bevált csapat (Johnny Depp, Orlando Bloom, Keira Knightley és Gore Verbinski rendező) az első rész rajongóit mágnesként vonzza a mozikba. Nem is fognak csalódni, hiszen az ígéretek szerint a film csavaros történettel, hihetetlen speciális effektusokkal, kincsekkel, kalózokkal, vízi szörnyekkel - no és a felejthetetlen Jack Sparrow kapitánnyal várja a szórakozásra vágyókat. 
 
A Karib-tenger kalózai - Holtak kincsét hazánkban július 20-án mutatják be. 
 
 
 
(Fórum Hungary) 
2006.07.11
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
H
29
K
30
Sze
1
Cs
2
18:05
X-Men: Sötét Főnix
amerikai fantasztikus akciófilm, 2019
18:10
18:20
Így neveld az anyádat
amerikai vígjáték, 2012
18:25
A bakancslista
amerikai kalandfilm, 2007
18:25
Mint a hurrikán
amerikai vígjáték, 1999
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.