Skót és Joe bácsi kocsmája

Kecskemét, Tatár sor 2.
Kecskemét
Figyelem! Skót és Joe bácsi kocsmáját már nem csak a törzs- és alkalmanként betérő vendégsereg látogathatja hanem a szájbergyerekek is.
www.skotesjoe.hucím alatt legalább olyan egyedi hangulatú honlapot találtok, mint magaa hely. Át meg átjárja a hely szelleme, ahol partyfotók tömkelegesegíti a másnapi, vagy későbbi, bulira való visszaemlékezést, illetve akövetkezőre való ráhangolódást. Azt azonban nem szabad elfelejteni,hogy az igazán jó bulik, a karaoke partyk, a péntek-szombati táncosmulatságok (élen a rezidenssel, DJ Voice-szal) nem a szájbertérben,hanem a Tatár soron zajlanak. Mondanám, hogy nem hajt a tatár, hajúlius 31-én nem járna le a regisztációs akciójuk. Ugyanis, aki addigregisztrál a honlapon, nem sak folyamatosan kapja a friss híreket apartykról, hanem még sorsoláson is részt vesz, melynek fődíja egykétszemélyes tengerparti nyaralás!

Látogassatok hát el a lapra,de elsősorban a helyszínre! Mert azért az az alap. Mégsem buli, ha acsinos, kedves pultoslányokat, akik a kedvező árú italokat (no meg aparasztreggelit, a csülkös szendvicset, vagy a virslit) kellemesmosoly, meg egy-két vidáman csilingelő szó táraságában szolgálják fel,csak virtuálisan ismeritek meg. Ott kell lenni! Családias hangulat várbenneteket sok jó arc, egy csocsóasztal, egy projektor, meg rengeteg józene társaságában. Írhatnám, hogy buli előtt, buli után érdemes idebetérni, ha maga a buli, nem éppen itt zajlana, nap, mint nap.

Sonkás melegszendvics: 300 Ft; Csülkös melegszendvics: 400 Ft; Kávé: 120 Ft; Csapolt sör: 300 Ft/korsó  
csenki
2006.07.11
|


Fesztiválok

Tihanyi Szabadtéri Játékok 2017. Tihany, 2017. június 23. - július 13.

PIM Nyári Fesztivál 2017 Budapest, 2017. június 25. - július 14.

Best of Művész Budapest, 2017. június 28., szerda

Játék
A kanadai David Walsh 1997-ben bejelentette, hogy óriási mennyiségű aranyat találtak Indonézia dzsungelében. Cégének részvényei pillanatok alatt megugrottak, a döglődő Walsh pedig hirtelen milliárdos lett. A képtelen történetből az Oscar-díjas Stephen Gaghan remek, pörgős filmet a főszerepben Matthew McConaughey-vel.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.