Skót és Joe bácsi kocsmája

Kecskemét, Tatár sor 2.
Kecskemét
Figyelem! Skót és Joe bácsi kocsmáját már nem csak a törzs- és alkalmanként betérő vendégsereg látogathatja hanem a szájbergyerekek is.
www.skotesjoe.hucím alatt legalább olyan egyedi hangulatú honlapot találtok, mint magaa hely. Át meg átjárja a hely szelleme, ahol partyfotók tömkelegesegíti a másnapi, vagy későbbi, bulira való visszaemlékezést, illetve akövetkezőre való ráhangolódást. Azt azonban nem szabad elfelejteni,hogy az igazán jó bulik, a karaoke partyk, a péntek-szombati táncosmulatságok (élen a rezidenssel, DJ Voice-szal) nem a szájbertérben,hanem a Tatár soron zajlanak. Mondanám, hogy nem hajt a tatár, hajúlius 31-én nem járna le a regisztációs akciójuk. Ugyanis, aki addigregisztrál a honlapon, nem sak folyamatosan kapja a friss híreket apartykról, hanem még sorsoláson is részt vesz, melynek fődíja egykétszemélyes tengerparti nyaralás!

Látogassatok hát el a lapra,de elsősorban a helyszínre! Mert azért az az alap. Mégsem buli, ha acsinos, kedves pultoslányokat, akik a kedvező árú italokat (no meg aparasztreggelit, a csülkös szendvicset, vagy a virslit) kellemesmosoly, meg egy-két vidáman csilingelő szó táraságában szolgálják fel,csak virtuálisan ismeritek meg. Ott kell lenni! Családias hangulat várbenneteket sok jó arc, egy csocsóasztal, egy projektor, meg rengeteg józene társaságában. Írhatnám, hogy buli előtt, buli után érdemes idebetérni, ha maga a buli, nem éppen itt zajlana, nap, mint nap.

Sonkás melegszendvics: 300 Ft; Csülkös melegszendvics: 400 Ft; Kávé: 120 Ft; Csapolt sör: 300 Ft/korsó  
csenki
2006.07.11
|


Fesztiválok

Szánsájn Fesztivál 2018 Budapest, 2018. június 7. - július 1.

Art capital 2018 Szentendre, 2018. június 9 - 24.

PIM Nyári Fesztivál 2018 Budapest, 2018. június 17 - 30.

Múzeumok Éjszakája - Budapest 2018 Budapest, 2018. június 23., szombat

Múzeumok Éjszakája 2018 Budapest, 2018. június 23., szombat

Játék
Brian King és David Prowse zenekarában egyszerre van jelen a Hüsker Dü punkos zajossága és Bruce Springsteen slágeressége.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.