Készül a Vasember

Megszületett a döntés a legújabb filmes szuperhős életre keltéséről. Az illető természetesen a legendás Stan Lee agyszüleménye és a hasonlóan kultikus Marvel Entertainment tulajdona, akárcsak a Pókember, Hulk vagy a Fantasztikus Négyes.
Vasember, civil nevén Tony Stark gazdag iparmágnás, aki fegyverfejlesztésekből és kereskedelemből szerezte vagyonát, és akinek titkos alteregója a gonosz elleni harcnak szenteli magát, miután egyik találmánya megnyomorítja. Vasember a Marvel univerzum fontos eleme már 1963-as színpadra lépése óta, így a cég ezúttal nemcsak „kiárusítja” a megfilmesítés jogait, hanem története során először saját produkcióként viszi vászonra a történetet.
 
A film nemzetközi premierjét 2008. május 2-ra tűzték ki, rendezőnek pedig Jon Favreau-t kérték fel, akit legutóbb a Szakíts, ha bírsz egyik mellékszerepében láthattunk színészként, és aki az internet segítségével a rajongókat is igyekszik bevonni a film előkészületeibe, többek közt a szereposztás kérdésében a következő fórumon: http://groups.myspace.com/ironmanmovie 
 
 
 
(UIP) 
2006.07.13
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.