Mel Gibson elvonóra megy

Az ötven éves sztár azt követően döntött így, hogy múlt pénteken ittas vezetés miatt letartóztatták. Botrányos viselkedése miatt már másnap bocsánatot kért, most pedig jelentkezett egy rehabilitációs programra is, ahol alkoholproblémái miatt fogják kezelni.
Mint arról több helyen is beszámoltak, Gibson autójával múlt péntek reggel Malibu utcáin tekergett (a megengedett 80 helyett 128 kilométer/órás sebességgel), amikor ittas vezetés gyanúja és gyorshajtás miatt letartóztatták a Los Angeles-i seriffiroda járőrei. Az Oscar-díjas színész ellenállást tanúsított, majd dührohamot kapott, trágár szavakkal szidta az intézkedő rendőröket és állítólag antiszemita megjegyzéseket is tett. Miután óvadék ellenében szabadult, Gibson egy szombati közleményben bocsánatot kért viselkedéséért. 
 
„Letartóztatásomkor úgy viselkedtem, mint egy olyan ember, aki teljesen elvesztette az önkontrollját. Olyan megvetendő dolgokat mondtam, hogy én magam is alig akarom elhinni. A velem szemben eljáró tiszt csak a munkáját végezte, és szerencsésnek érezhetem magam, hogy letartóztattak, mielőtt kárt tettem volna másokban. Szégyent hoztam magamra és a családomra ezzel a méltatlan viselkedéssel, amiért őszintén bocsánatot kérek. Sajnos egész felnőtt életemben küzdöttem az alkoholizmussal” – áll a bocsánatkérő nyilatkozatban. 
 
Hogy a színész mindezt mennyire komolyan gondolja, arról szóvivője szavai tanúskodnak, aki nemrég bejelentette, hogy Gibson jelentkezett egy rehabilitációs programra, melynek során alkoholproblémáit fogják kezelni. Hogy a kezelés mennyi ideig fog tartani, és pontosan milyen fajta elvonóról van szó, a szóvivő nem árulta el. 
 
A színészt tettei miatt várhatóan szeptember 28-án fogják vád alá helyezni. Új rendezése, az Apocalypto az eddig tervezett nyári bemutató helyett december 8-án kerül az amerikai mozikba. A film a 3000 éves ősi maja kultúra hanyatlásának történetét meséli el. 
 
 
 
(est.hu összeállítás) 
2006.08.01
|


Film premierek

Mancs őrjárat

amerikai-kanadai animációs film, 69 perc, 2019

Út a királyi operába

angol-kubai-német-spanyol életrajzi dráma, 115 perc, 2018

Családi vakáció - Irány Ibiza!

belga-francia vígjáték, 87 perc, 2018

Aki bújt

amerikai horror, 95 perc, 2019

A bűn királynői

amerikai akcióthriller, 102 perc, 2019
Játék
A szürrealista mozgalom legismertebb alkotóinak munkáival találkozhatunk a Magyar Nemzeti Galéria kiállításán
Filmek a TV-ben
18:15
Szökevény hercegnő
amerikai-kanadai romantikus film, 2015
18:30
Kislány a küszöbön
német vígjáték, 2011
18:40
A tenger szívében
amerikai kalandfilm, 2015
18:50
Zöld Lámpás
amerikai akciófilm, 2011
18:50
Ragyogó világ
japán romantikus filmdráma, 2017 (feliratos)
JÁTÉK!!! Ma kerül ki a lelőhelyekre a legújabb Pesti Est. Fotózkodj vele bárhol a városban, használd a #pestiestles hashtaget, és mi tuti megajándékozunk egy pesti program belépővel! . . . #jatek #nyeremenyjatek #játék #posztolj #szelfizzpestiesttel
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.