Mel Gibson elvonóra megy

Az ötven éves sztár azt követően döntött így, hogy múlt pénteken ittas vezetés miatt letartóztatták. Botrányos viselkedése miatt már másnap bocsánatot kért, most pedig jelentkezett egy rehabilitációs programra is, ahol alkoholproblémái miatt fogják kezelni.
Mint arról több helyen is beszámoltak, Gibson autójával múlt péntek reggel Malibu utcáin tekergett (a megengedett 80 helyett 128 kilométer/órás sebességgel), amikor ittas vezetés gyanúja és gyorshajtás miatt letartóztatták a Los Angeles-i seriffiroda járőrei. Az Oscar-díjas színész ellenállást tanúsított, majd dührohamot kapott, trágár szavakkal szidta az intézkedő rendőröket és állítólag antiszemita megjegyzéseket is tett. Miután óvadék ellenében szabadult, Gibson egy szombati közleményben bocsánatot kért viselkedéséért. 
 
„Letartóztatásomkor úgy viselkedtem, mint egy olyan ember, aki teljesen elvesztette az önkontrollját. Olyan megvetendő dolgokat mondtam, hogy én magam is alig akarom elhinni. A velem szemben eljáró tiszt csak a munkáját végezte, és szerencsésnek érezhetem magam, hogy letartóztattak, mielőtt kárt tettem volna másokban. Szégyent hoztam magamra és a családomra ezzel a méltatlan viselkedéssel, amiért őszintén bocsánatot kérek. Sajnos egész felnőtt életemben küzdöttem az alkoholizmussal” – áll a bocsánatkérő nyilatkozatban. 
 
Hogy a színész mindezt mennyire komolyan gondolja, arról szóvivője szavai tanúskodnak, aki nemrég bejelentette, hogy Gibson jelentkezett egy rehabilitációs programra, melynek során alkoholproblémáit fogják kezelni. Hogy a kezelés mennyi ideig fog tartani, és pontosan milyen fajta elvonóról van szó, a szóvivő nem árulta el. 
 
A színészt tettei miatt várhatóan szeptember 28-án fogják vád alá helyezni. Új rendezése, az Apocalypto az eddig tervezett nyári bemutató helyett december 8-án kerül az amerikai mozikba. A film a 3000 éves ősi maja kultúra hanyatlásának történetét meséli el. 
 
 
 
(est.hu összeállítás) 
2006.08.01
|


Film premierek

Prédák

amerikai horror, 92 perc, 2019

Pavarotti

amerikai-angol dokumentumfilm, 114 perc, 2019

Mű szerző nélkül

német-olasz történelmi dráma, 189 perc, 2018

Gemini Man

amerikai-kínai akciófilm, 117 perc, 2019

FOMO - Megosztod és uralkodsz

magyar filmdráma, 90 perc, 2019

A művészet templomai: Prado - Csodák gyűjteménye

olasz-spanyol dokumentumfilm, 92 perc, 2019
Játék
Tíz éve született a zenekar a Magyar Színház büféjében és szilveszterkor léptek fel együtt először „jelmeztelenül”.
Filmek a TV-ben
18:10
Fokvárosi nyár
német romantikus film, 2010
18:20
Sarkvidék
izlandi film, 2018
18:25
Waterworld - Vízivilág
amerikai kalandfilm, 1995
18:25
Mario
svájci film, 2018
18:40
Országúti bordély
amerikai filmdráma, 2010
Már játsszák a mozik a FOMO - Megosztod és uralkodsz című filmet egy durvára sikerült buli következményeiről. @fomo.amozifilm #moziajanlo #moziajánló #fomo
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.