Party gimi

est.hu:
4/10
|
olvasói
7/10 (71)
Gimnázium egyenlő pici tanulás, sok baromkodás, rengeteg bulizás, plusz a hisztis csajok, akiket mindenki megdughat, és néha beüt egy-két jó balhé is. Ez esetben tíz egymást követő balhéról van szó, amit időre kell lezavarni, különben még azt hiszik az illetőről, hogy nem elég menő!
Legalábbis ez a helyzet egy bizonyos amerikai kisvárosban, ahol a gimi legendáriuma szerint létezik tíz próbatétel, amit csak a legklafább csávók képesek végigcsinálni, és utoljára vagy tizenöt éve sikerült bárkinek is, de az egy élő legenda lett. No már most, Zach, aki már így is lazább, mint öt beszívott biciklisfutár együtt, bevállalja a tízpróbát, és bár az iskolai rosszarcok állandóan keresztbe tesznek neki, nyugodtan fogadj rá, kedves néző, mert becsületes nyílt képe van neki, helyén az esze, és nem túrja az orrát.
 
Ami a tíz piszkos próbát illeti - lásd az AC/DC-től kölcsönzött eredeti címet -, hát lehetnének eredetibbek vagy otrombábbak, de van helyettük orbitális party, sok cici meg tinihumor, ami ugyebár nem a legkifinomultabb fajta, de olyan életszagú, ahogy azt más újságokban írják. Mondhatnánk azt is, hogy ez itt egy olcsó Amerikai pite - még az ételbe izélős részt is onnan nyúlták le -, de itt szerencsére négy nyálas főszereplő helyett csak egynek kell drukkolni. Igaz, ezt egy picit megnehezíti, hogy 18 éves hősünket régi hollywoodi hagyomány szerint egy majd’ harmincas színész, a Szívek szállodájából ismert Milo Ventimiglia alakítja, de mondom: nem túrja az orrát, nem izzad látványosan, és csak olyan hullát lop el a halottasházból, akinek nincs hozzátartozója. 
 
 
Vízer
2006.08.09
|
Dirty Deeds
amerikai vígjáték, 87 perc, 2005
Amerikai pite light, avagy ki nyomja le az iskola legendás piszkos tízpróbáját egy éjszaka alatt, és a tíz próba közül melyik lesz a legrázósabb? Oktatófilm a gimnáziumi lazaságról!
Rendező:

David Kendall

Színész:

Milo Ventimiglia
(Zach Harper)

Lacey Chabert
(Meg Cummings)

Charles Durning
(Victor Rasdale)

Zoe Saldana
(Rachel Buff)

Tom Amandes
(Fuchs igazgató helyettes)

Mark Derwin
(Vincent Scarno)

Arielle Kebbel
(Alison)

Danso Gordon
(Biggs)

Forgalmazza: Best Hollywood
(10 kép)


Film premierek

Családi bunyó

amerikai-angol vígjáték, 108 perc, 2019

Itt járt Britt-Marie

svéd filmdráma, 94 perc, 2019

Apró mesék

magyar thriller, 112 perc, 2019

Szabadúszók

francia vígdráma, 122 perc, 2018

A királynő kutyája

belga animációs film, 92 perc, 2019
Játék
A western műfajt már sokszor temették, de időről időre mindig akad egy alkotó, aki megmutatja, hogy van még kraft a pisztolyforgató cowboyokban.
Filmek a TV-ben
18:10
Koronát Izabellnek
német vígjáték, 2006
18:15
Brad helyzete
amerikai vígjáték, 2017
18:35
A harcos
amerikai sportfilm, 2010
18:45
Utánunk a Tűzözön
amerikai akciófilm, 1996
18:55
Állvány
izraeli film, 2017 (feliratos)
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.