Mad Max 3- Az igazság csarnokán innen és túl

olvasói
7/10 (3)
Fiúk, ez a Max, ez egy őrült! Ezt szokták mondani Mad barátai a háta mögött, ami mára be is bizonyosodott, még akkor is, ha ezek a barátok sohasem léteztek. Még szép, - gondolja Max, - egy ilyen, atomháború utáni világban!
Éppen Cserevárosban tengeti az idejét, aminek nem sok értelme van, lévén az összes technikai kütyüség az enyészeté lett, a megmaradt technológiát meg hobo sapiensek birtokolják. Tényleg úgy néznek ki, mint Földes Laci, még a dörmögésük is hasonló! Még jó, hogy van köztük egy Tina Turner, akinek lehet a dudáit méregetni a láncruhán keresztül, olykor még a bugyit is.
 
Maxnek meg kell vívnia a harcát a városban élő barbárokkal, ki kell jutnia a sivatagból, de ez még semmi! Képzeljék, meg kell mentenie azokat az ártatlan gyerekeket, akikre véletlenül rátalált! Pont úgy, mint Piedonénak Afrikában, csak ő sokkal többet talált. Szerintem, aki még nem látta, nézze meg, mert ez a film még menetes Mel rendezésétől, és így a katolicizmustól is.
háopépé
2006.08.18
|
Mad Max Beyond Thunderdome
amerikai-ausztrál akciófilm, 107 perc, 1985
(8 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.