Sátánka - Pokoli poronty

olvasói
9/10 (23)
Nos, ambivalens érzelmek kerülgetik fortyogó lelkemet, ugyanis tiszta szívvel senkinek sem kívánnám ezt a filmet, aztán mégis. Az olyan igénytelen seggek, mint én, biztosan szeretni fogják, pláne, ha bejön nekik Sandler imbecillis stílusa, mely mentes minden színészi kelléktártól, és csak az idiotizmus tartja össze.
Ráadásul kedvenc ikonjaim is megfordulnak a filmben, a mindenben tökéletes Harvey, a zseniálisan hülye Tarantino, de még a politoxikomániát marketinggé alakító Ozzy is. Na, akkor a tartalom; Sandler Nicky, a Sátán egyik fia, aki nem nagyon vesz részt a családi bizniszben, inkább csak elzenélget a sufniban. Két idősebb fivére Adrian és Cassius azonban erősen harcolnak a legzsírosabb alvilági pozícióért, ám a fater, maga a Sátán (Keitel) nem akar visszavonulni, ezért a fiúk új területet keresnek maguknak, történetesen New York-ot. Ez a problémák egyik fele csak, családi szempontból azonban jelentősebb a másik, miszerint távozásukkal a pokol kapui befagynak, és ennek következtében a bűnös lelkek kívül rekednek. Azok nélkül pedig a Sátán papa ereje és „teste” is gyengülni kezd.
 
Kikövetkeztethető, hogy Nicky-re vár a feladat, hogy helyreállítsa a pokol egyensúlyát. Innentől érvényesül igazán Sandler „alkotói” hozzájárulása a műhöz, ami - mivel humora nem nagyon van neki - főleg alpári gegek sorjázását jelenti, amit viszont ügyesen csinál. Először is meg kell tanulnia életben maradnia, ugyanis kezdetben másodpercenként éri "halálos" baleset, majd el kell sajátítania számtalan rendkívül problémás dolgot, mint például az evést és az alvást, meg ilyenek. Szóval, aki szereti az ilyet, (jelentkezem!) annak tetszeni fog, de az igényesebb lelkületű (sznob!) kecsegek messze kerüljék el a készüléket!
háopépé
2006.08.25
|
Little Nicky
amerikai vígjáték, 90 perc, 2000
Rendező:

Steven Brill

(3 kép)


Filmek a TV-ben
18:15
Fizess a gyerekedért!
amerikai thriller, 2019
18:25
Sherlock Holmes: Árnyjáték
amerikai akcióvígjáték, 2011
18:25
Atomcsapda
amerikai-angol-német filmdráma, 2002
18:40
Az emlékmás
amerikai-kanadai sci-fi, 2012
18:45
Tökéletes hang 2
amerikai zenés vígjáték, 2015
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
16:36
Gumball csodálatos világa
2011, I. évad, 32. rész: Ruha teszi
16:36
Kate és Mim-Mim
I. évad, 28. rész
16:40
Bonbon és Bentley
2018, I. évad, 59. rész: Labdaszedő
16:45
Alviiin!!! és a mókusok
II. évad, 213. rész: Különleges Küldemény
16:47
Kate és Mim-Mim
I. évad, 29. rész
Játék
A 2008-ban alakult csapat joggal titulálható az európai színtér egyik legelismertebb keltapunkzenekarának.
Robert Downey Juniornak saját állatkertje van Malibuban. #robertdowneyjr #animallover #allatbarat #zoo #privatezoo #allatkert
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.