Lost - Eltűntek - 1. évad

est.hu:
9/10
|
A Lost csak egyike azoknak a sorozatoknak, amelyek újradefiniálják a tévészériák világát, de talán a legjobb és kétségkívül a leglátványosabb ezek közül.
A Lostban minden megvan: kaland, lakatlan sziget - gyerekkorunk álma! -, rejtély, krimi és egy rakás érdekes figura, akik közül ráadásul a legtöbben nagyon jól néznek ki! Hőseink egy repülőgép-szerencsétlenség túlélői, akik egy egyre furcsábbnak tűnő, csendes-óceáni szigeten küzdenek az életben maradásért, hol a természettel, hol megmagyarázhatatlan jelenségekkel, hol pedig egymással. Ez még lehetne akármilyen, de JJ Abrams ötletgazda (Alias) tökéletesen vegyíti a csapat közös szigetes élményeit és a sokszor archetípusokat megjelenítő egyének - a jóképű sebész, a simlis texasi, a zárkózott keleti, a komikus kövér ember - háttértörténeteit, miközben egyre több és több titkot tár elénk. Ellentétben a megszokott dramaturgiai felépítéssel, itt epizódról epizódra egyre kevésbé tudunk eligazodni az egyes karakterek között, és minél többet látunk múltjukból, annál több rejtélyes elem kerül elénk, amelyek egyszer talán egy megváltástörténet vagy talán egy sci-fi részeiként állnak össze. Így aztán még az első szezon végére sem fogjuk megtudni, mi is ez a sziget, mik is a rejtélyes Számok, és valójában kik is a rossz fiúk és a rossz lányok. Ez lehetne roppant frusztráló is, de furcsa módon inkább egyfajta addikciót vált ki. 
 
Kiadás:  
Magyar sztereó, angol DD 5.1-es hang, magyar felirat. Extra nincs. 
 
Lost, 2005 * 1025 perc * InterCom * (16) 
Vízer
2006.09.08
|


Film premierek

Mancs őrjárat

amerikai-kanadai animációs film, 69 perc, 2019

Út a királyi operába

angol-kubai-német-spanyol életrajzi dráma, 115 perc, 2018

Családi vakáció - Irány Ibiza!

belga-francia vígjáték, 87 perc, 2018

Aki bújt

amerikai horror, 95 perc, 2019

A bűn királynői

amerikai akcióthriller, 102 perc, 2019
Játék
Világszínvonalú programok, nemzetközi hírű fellépők és csodálatos helyszínek!
Filmek a TV-ben
18:15
Szökevény hercegnő
amerikai-kanadai romantikus film, 2015
18:30
Kislány a küszöbön
német vígjáték, 2011
18:40
A tenger szívében
amerikai kalandfilm, 2015
18:50
Zöld Lámpás
amerikai akciófilm, 2011
18:50
Ragyogó világ
japán romantikus filmdráma, 2017 (feliratos)
JÁTÉK!!! Ma kerül ki a lelőhelyekre a legújabb Pesti Est. Fotózkodj vele bárhol a városban, használd a #pestiestles hashtaget, és mi tuti megajándékozunk egy pesti program belépővel! . . . #jatek #nyeremenyjatek #játék #posztolj #szelfizzpestiesttel
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.