Kedvenc helyek

50 Cent rendőrkézen

A rappert ezúttal közúti veszélyeztetésért vitték be a rendőrök.
50 Centnek gyakran meggyűlik a baja a hatóságokkal, múlt hétvégén például közúti veszélyeztetés miatt tartóztatták le. Az énekest egy meredek előzés után kapcsolták le, majd miután kiderült, hogy se érvényes jogosítványa, se biztosítása nincs, sőt, ezüst színű Lamborghijét elfelejtette regisztrálni, a rendőröknek nem volt más választásuk, letartóztatták. 
 
Az igazoltatás felkeltette a járókelők figyelmét is, akik - miután kiderült kivel akadékoskodnak a rend őrei – azonnal kihasználták az alkalmat, hogy néhány exkluzív fotót készítsenek a sztárról, és kifejezték véleményüket is a hatóság embereinek eljárásáról: jó hangosan kifütyülték őket. 
 
50 Cent csak néhány órát töltött a rendőrségen, egy barátját kérte meg, hogy hozza el az iratokat, amelyek bizonyítják: az autó a saját tulajdonában van. A pénzbüntetést azonban nem úszta meg, igaz, csak jelképes összeget kellett kifizetnie a kihágásért.
 
 
 
 
 
(NME)
2006.09.11
|


Játék
Újra mozivásznon a The Doors egyetlen teljes hosszában rögzített koncertje, az 1968-as Live at the Hollywood Bowl digitálisan restaurált és 5.1-ben újrakevert változatban!
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.