Gáti Kati a Született feleségekben

Gáti Kati, a magyar származású, kanadai születésű és Los Angelesben dolgozó színésznő szerepet kapott a Született feleségek című sikersorozatban.
A hírt a színésznő saját blogján jelentette be. Bár szerződése értelmében részleteket nem árulhatott el, annyit lehet tudni, hogy a 3. évad 7. epizódjában jut majd fontos szerephez. A színésznő két hétig dolgozik a stábbal, és hétfőn már munkához is látott. Katinak a Lynette-et alakító Felicity Huffmannal és egy új szereplővel, a háromszoros Emmy-díjas Laurie Metcalffal lesznek izgalmas közös jelenetei. 
 
A sors fintora, hogy néhány évvel ezelőtt Gáti épp Felicity Huffman miatt esett el egy szereptől: a Kisanyám című romantikus film egyik mellékszerepéért álltak versenyben, de végül az akkor már ismertebb Huffman kapta meg Kate Hudson nővérének szerepét. 
 
Kati az elmúlt években folyamatosan dolgozott: olyan sikerszériákba hívták szerepelni, mint a Vészhelyzet vagy a Las Vegas, az idei év elején pedig a 24 című akciósorozat több részében is felbukkant. A múlt héten került adásba a Bones nevű krimisorozat azon epizódja, melyben egy fiát gyászoló anyát keltett életre. 
 
Gáti Kati június óta vezet online naplót a Moziplussz filmportálon, így a színésznő pályáját figyelemmel kísérők első kézből olvashatják a legfrissebb híreket. Legutóbb például azt, hogy Kati kilenc év után ismét egy magyar filmben kapott szerepet, igaz nem Budapesten, hanem San Diegóban: a Bács Ferenc által alakított Márai Sándor fiának amerikai feleségét keltette életre a Minden másképp van című alkotásban. 
 
 
 
(www.moziplussz.hu/kati) 
2006.09.27
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Legnépszerűbb
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.