X-Men - Az ellenállás vége

est.hu:
7/10
|
olvasói
(0)
Trilógiává teljesedett az X-Men filmek sora: a mutáns szuperemberek története újabb fordulatokat vesz, újabb elképesztően jó akciójeleneteken keresztül.
Bryan Singer első két X-Men filmje a maga nemében, a képregény-adaptációk között az egyik legjobbnak számított, de mindenképp a legváltozatosabbnak, hiszen tucatnyi szereplőt mozgat, akik mind valamilyen más emberfeletti képességgel rendelkeznek. A harmadik részt Brett Ratner rendező (Csúcsformában; Vörös sárkány) elődjének sziporkái nélkül, de magas mesterségbeli tudással vezényli le, így a film elképesztően látványos lett. Ami azonban rendkívülivé teszi, az még mindig a Stan Lee képregényguru teremtményeivel sakkozó forgatókönyvírók érdeme: a szövevényes cselekmény, amiben a legizgalmasabb az, hogy tele van nem kiszámítható kanyarokkal.
 
Kiadás
Extra hangorgia angolul DD 5.1 EX és DTS ES, magyarul sima DD 5.1. Magyar felirat csak a filmen van, az extrákon csak más nyelveken választható. A film lemezén az audiokommentárt a rendező és az írók mondják, és a 13 rövid, de annál klasszabb kimaradt jelenethez is hallgathatunk kommentárt. Az extra lemez a hihetetlenül gazdag kategóriába tartozik; legújszerűbb része az X-szereplőket egyenként bemutató interaktív, multimédiás funkció, de vannak werkfilmek is bőségesen, a rendező videonaplója például 42 perc, van egy összefoglaló a három epizódról; 20 jelenet trükkjeinek digitális tervverziója, további szösszenetek részletkérdésekről, netes kisfilmek; galéria fotókkal, vázlatokkal és modellekkel; és 3 előzetes. 
 
X-Men: The Last Stand, 2006 * 100 perc * InterCom * (16) 
nelson
2006.10.11
|
X-Men: The Last Stand
amerikai akcióthriller, 104 perc, 2006
Kedvenc mutánsaink visszatérnek, de nem feltétlenül eredeti formájukban. Igaz, mi náluk az eredeti forma? A legjobb képregény-megfilmesítés folytatódik, új szereplőkkel és új veszélyekkel!
Rendező:

Brett Ratner

Színész:

Patrick Stewart
(Charles Xavier)

Hugh Jackman
(Logan)

Ian McKellen
(Eric Lehnsherr)

Halle Berry
(Ororo Munroe)

Famke Janssen
(Jean Grey)

Anna Paquin
(Marie)

Kelsey Grammer
(Dr. Henry 'Hank' McCoy)

Rebecca Romijn
(Raven Darkholme)

Shawn Ashmore
(Bobby Drake)

Forgalmazza: InterCom


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.