Kis csávó

est.hu:
5/10
|
olvasói
9/10 (66)
A Wayans tesók neve mára egyet jelent a teljesen tökkelütött - vagy tökön ütött? - vígjátékkal, és ez jó is meg rossz is. Mostanában inkább rossz, de a srácok legalább nem finnyáskodnak!
A legtöbben például visszariadnának attól, hogy filmjükben egy csecsemő a fogadott anyukájával létesítsen rövid, de intenzív nemi kapcsolatot, de a tesók, akik a Horrorra akadva-szériával tették magukat igazán ismertté, még ettől sem hőkölnek vissza. Igaz, a kérdéses csecsemő igazából egy roppant kis-méretű felnőtt, bizonyos Calvin Sims (Marlon Wayans), aki ékszertolvajként keresi kenyerét, és amikor éppen megütné a főnyereményt egy óriási gyémánt képében, a kő valahogy véletlenül egy kedves család lakásában köt ki. Így aztán Calvin magára hagyott bébinek álcázva jut be a szóban forgó családhoz - és hamarosan kénytelen lesz elviselni egy jóravaló gyermektelen pár minden szeretetéhségét. Utyuputyubugyuli! 
 
A filmet mellesleg egy 1954-es Tapsi Hapsi-epizód ihlette, ahol is a szintén kistermetű gengszter, Baby Face Finster rohangált pelenkában meg egy nagy stukkerrel, és az egész estés Wayans-változat is ezen az ártatlanul gyermeteg szellemi szinten mozog. Igaz, a tíz másodpercenként elsütött poénok nagy része ennél kevésbé ártatlan, lehet kipipálni: kaki, pisi, puki, cunci, satöbbi, szóval garantált a közönségsiker. A valamivel igényesebb nézőknek pedig azt ajánljuk, hogy próbálják egymástól megkülönböztetni Marlon, Shawn és Keenan Ivory Wayanst, mert az is érdekes feladat! 
Vízer
2006.11.15
|
Little Man
amerikai krimivígjáték, 102 perc, 2006
Egy parányi termetű, de nagy természetű ékszertolvaj kalandjai talpig pelenkában, vagyis íme egy újabb agyament vígjáték a sem félelmet, sem jó ízlést nem ismerő Wayans-testvérektől!
Színész:

Marlon Wayans
(Calvin)

Shawn Wayans
(Darryl)

Kerry Washington
(Vanessa)

Chazz Palminteri
(Walken)

Tracy Morgan
(Percy)

John Witherspoon
(Pops)

Lochlyn Munro
(Greg)

Brittany Daniel
(Brittany)

Molly Shannon
(focis anyuka)

Forgalmazza: InterCom
Bemutató: 2006. november 23.
(6 kép)


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.