Shop-stop 2.

est.hu:
6/10
|
olvasói
8/10 (52)
A legelső Shop-stop-film a kilencvenes évek egyik legjobb vígjátéka volt, pedig fillérekből készült. Rendezője, Kevin Smith időközben nagy ember lett, de azóta sem tudott ilyen vicces és eredeti filmet csinálni. Most azonban újra próbálkozott.
Nagy sztárok helyett újra az első Shop-stop amatőr szereplőit láthatjuk viszont, a jámbor természetű Dantét (Brian O'Halloran) és cimboráját, a mocskos szájú Randallt (Jeff Anderson). A két pancser 12 év elteltével sem talált még rendes munkát, és éppen egy gyorsétteremben dolgoznak, ám Dante új életet készül kezdeni, hiszen van egy szép, okos és gazdag barátnője - előtte a fényes jövő! Csakhogy Randall, akinek kitölti életét a vevők fikázása és munkatársainak állandó zrikálása, mindent megtesz, hogy barátja mellette maradjon.
 
Főnökük, a csípős nyelvű, de csinos Becky (Rosario Dawson) sem örül a fejleményeknek, a háttérben pedig újra feltűnik Jay és Néma Bob! Lesz is mindenféle kavarodás, némi (ál)rasszista poén, a Csillagok háborúja- és A Gyűrűk Ura-rajongók közt lezajló, valóban mélyenszántó vita, a Transformers-széria vesébe látó elemzése és Jay fergeteges harci tánca! Vagyis a második rész is éppen elég vicces - és ne essen kétségbe, aki nem látta az elsőt -, noha a csonthülye Néma Bobot is megszemélyesítő Kevin Smith humora az idő múltával már nem olyan vitriolos, mint régen, így bekerültek kissé szirupos részek is. Ami pedig Rosario Dawsont illeti, aki speciel a legszebb színésznő ma Hollywoodban, szóval miatta akárki dolgozna a sarki hamburgeresnél, akár napi három műszakban is! 
 
Vízer
2006.11.15
|
Clerks II
amerikai vígjáték, 98 perc, 2006
A sorrendben hatodik Jay és Néma Bob-film két pancser megdicsőülésének története egy gyorsétterem pultja mögött, poénhegyek közepette. Lökött vevők, életveszélyes barátságok és hoki a tetőn!
Rendező:

Kevin Smith

Színész:

Brian O'Halloran
(Dante)

Jeff Anderson
(Randal)

Jason Mewes
(Jay)

Rosario Dawson
(Becky)

Kevin Smith
(Néma Bob)

Jason Lee
(Lance Dowds)

Forgalmazza: Budapest Film
Bemutató: 2006. november 23.
(5 kép)


Film premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
Az Éles Gábor Triót a névadó 2009-ben hívta életre Móré Attilával, azzal a céllal, hogy egy sajátságos zenei nyelvet beszélő alkotói közösséget hozzon létre, mely 2010-ben Szkladányi András basszusgitárossal egészült ki.
Filmek a TV-ben
H
14
K
15
Sze
16
18:15
Csábító nyári gyakorlat
amerikai-kanadai romantikus film, 2016
18:20
Az árnyéktalan rúgás mestere
kínai kungfufilm, 2016
18:25
Jackie Chan: A botcsinálta gengszter
hongkongi akcióvígjáték, 1989
18:40
18:45
Túszdráma
amerikai-német akcióthriller, 2005
Már a lelőhelyeken az új Pesti Est! Fotózkodj vele ha látod, használd a #pestiestles hashtaget, és mi belépőkkel ajándékozunk meg! #jatek #hashtagjáték #nyeremenyjatek #kulturalisjatek
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.