Kristanna Loken Michelle Rodriguez leszbikus szeretője?

A Terminátor 3 sztárjaként ismert Kristanna Loken az eddigi legegyértelműbb utalást tette arra nézve, hogy a Lost – Eltűntek című sorozatban szereplő egyik színésznővel, Michelle Rodriguezzel jár.
Lokennel nemrég interjút készített egy meleg és leszbikus kiadvány, a The Advocate: az interjúban arról kérdezték, vajon igaz-e, hogy szoros szálak fűzik a BloodRayne című akcióhorrorbeli szexi partnernőjéhez. 
 
Amikor azokra a pletykákra terelődött a szó, melyek arról szóltak, hogy ők ketten összejöttek a forgatáson, Loken nevetett egyet és vett egy mély lélegzetet, mielőtt válaszolt volna: „Hát ez a 64 ezer dolláros kérdés. Ööö, nem is tudom, hogy kéne erre válaszolnom” – felelte végül. 
 
Majd amikor a közösen átmulatott időkrők kérdezték, Loken azt válaszolta: „Ja-ja”, majd ravaszul mosolygott. Az interjú készítője ekkor felhívta rá a figyelmét, hogy a hallgatása is nagyon sokatmondó, mire a színésznő viccesen úgy felelt: „Csak ne nézz körül odafönt, oké?” 
 
A párról egyébként Los Angeles utcáin gyakran készülnek közös fotók: a képeken rendszeresen úgy tűnnek fel, hogy átölelik egymást. Kristanna Lokent pedig felkérték, hogy szerepeljen az L című leszbikus szappanoperában. Michelle Rodriguezt a fent említett filmen és sorozaton kívül láthattuk a S.W.A.T. - Különleges kommandóban és A Kaptárban is. 
 
 
 
(wenn) 
2006.11.17
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Filmek a TV-ben
H
21
K
22
Sze
23
Cs
24
18:40
Pokolfajzat
amerikai akciófilm, 2004
21:00
Memento
amerikai krimi, 2000
23:25
Viharsziget
amerikai akciófilm, 2010
02:10
A Thomas Crown-ügy
amerikai vígjáték, 1999
03:55
Pain & Gain
amerikai akciófilm, 2013
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.