Megvan a Vasember párja

Aki jól ismeri a képregények világát – márpedig sokan vannak ilyenek –, az tudja, hogy minden szuperhősnek megvan a maga párja. Pókembernek ott van Mary Jane Watson, Superman mindig számíthat Lois Lane-re, és a nálunk egyelőre kevésbé ismert Vasembernek is megvan a maga szívszerelme.
Bár Jon Favreau rendező egyelőre lassan adagolja az információkat, a napokban kiszivárgott a hír: a milliárdos fegyvergyáros és igazságosztó, Tony Stark, alias Iron Man titkárnője, Virginia „Pepper” Potts szerepét Rachel McAdamsnek ajánlották fel. 
 
A 30 éves kanadai színésznő – akit eddig olyan filmekben láthattunk, mint a Kőkemény család, az Éjszakai járat vagy az Ünneprontók ünnepe – már bebizonyította, hogy egyaránt megállja a helyét romantikus és akciófilmekben, valamint vígjátékokban is. A nagy kérdés már csak az, hogy a címszerepet alakító Robert Downey Jr. oldalán hogyan teljesít majd az időnként szőke, néha barna, máskor vörös hajú színésznő. 
 
A Vasember várható nemzetközi és hazai premierje 2008. májusában lesz. 
 
 
 
(UIP) 
2006.12.13
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
A szentendrei Skanzen a magyar nyelvterület népi építészetét, lakáskultúráját, gazdálkodását és életmódját mutatja be a 18. század közepétől a 20. század első feléig tartó időszakig.
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.