Fantom

est.hu:
7/10
|
olvasói
6/10 (2)
Billy a Zane kölyök, a héten kétszer, nem semmi! A BilliZén Klub tagjai most biztosan dörzsizik a kezeiket. 1986-ban én annyira szerettem röhögni ezen a képregényen, hogy még most is emlékszem!
Nem semmi, szintén. Annyira igazságosztó volt és szánalmas, hogy fantom máig a kedvencem. Van neki farkasa, meg baró gyűrűje, sőt, tornaruhája is! Zeta-Jonesra gondolva szerintem még szex, vagy (és?) szerelem is lesz. Fantom, a titokzatos Bengalla dzsungelében él, és a legenda szerint 400 éve halhatatlan. Vagy csak azóta jegyzik. Apját a Shing testvériség kalózai ölték meg, s fogadalma a testvériség legyőzésére szól.
 
Az örökös fantom védelmezi a szegényeket, a védteleneket és az ősi szent helyeket is. 1938-at írunk, a világ a feje tetején áll, és a Shing testvériség mellett Xendor Drex, egy New York-i nagyhatalmú üzletember is meg akarja szerezni a hatalmas thuganda-i koponyákat, melyeknek különös természetfeletti erejük van, de csak együtt. Ja, együtt csillognak, villognak, pörögnek is, és halálsugarat lőnek. Drex a három koponyából már megszerzett kettőt, az ezüstöt és a jádét. Még hiányzik az arany és a mindhármat irányító negyedik. Nem mondom el, hogy Fantom gyűrűje lesz-e az, csak csitt!-et intek, és kuncogok magamban. 
 
háopépé
2006.12.15
|
The Phantom
amerikai-ausztrál akciófilm, 100 perc, 1996
Rendező:

Simon Wincer

(4 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Copyright © 2023 Minnetonka Lapkiadó Kft.