Akupresszúrás masszázságy Nyíregyházán

Nyíregyháza, Holló u. 27.
Nyíregyháza
Hagyomány és csúcstechnika egy ágyban. Ez a jelmondata a Ceragem által forgalmazott termoakupresszúrás ágynak, amelynek segítségével nemcsak jobb lesz a közérzetünk, de valóban egészségesebbek is lehetünk.
A távol-keleti hagyományokat és a XXI. század technológiáját ötvöző masszázságy a fény- és hőterápia, a masszázs és az akupresszúra jótékony hatásával erősíti csontjainkat, az immunrendszert, serkenti az anyagcsere folyamatokat, csillapítja a görcsös fejfájást, alkalmas bőrbetegségek kezelésére, hormonserkentő, sejtregeneráló, stresszoldó hatású, javítja a vérkeringést, méregtelenít, enyhíti az izom és izületi fájdalmakat, jótékonyan hat a vérnyomásra és a vércukorszintre, stabilizálja a vérkeringést, ajánlatos krónikus nátha, allergia és asztma esetében, kiválóan alkalmas gyulladások kezelésére, A és D vitamint képez a szervezetben, segíti a gyógyulást sebek, zúzódások esetében, beállítja a csigolyákat, szabaddá teszi az idegszálakat, feloldja a meszesedést…
 
A sort még hosszan folytathatnám, hiszen megannyi, szervezetünkre pozitívan ható tényezőt sorolhatnék még fel. Én azonban azt ajánlom, hogy tapasztalják meg személyesen mindazt az élményt, amit jómagam is átéltem a termoakupresszúrás masszázságyon ellazulva, és az utána következő energiadús napokon. 
 
Nyíregyháza, Holló u. 27. (Tisza Multi Videóház)
Tel.: 06/30-354-63-94 
T.
2007.01.26
|


Fesztiválok

Budapest Táncfesztivál 2019 Budapest, 2019. február 15. - március 2.

Cziffra Fesztivál 2019 Budapest, 2019. február 17 - 25.

Játék
Csinos lányok, színes ruhák, látványos mozdulatok, karneváli hangulat március első napjaiban a Tüskecsarnokban!
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.