Hősök

Heroes, Amerikai misztikus filmsorozat, 2006
est.hu:
8/10
|
olvasói:
9/10 (10)
TV6, csütörtök, 22h

Végre egy sorozat! Alig vagyunk belőle ellátva, hogy mondjuk csak a pénteket, vagy a szerdát említsem! Meg, hogy misztikus is, akár a többi, mind! Nem baj, erős mezőnyben szép nyerni, ha a többi résztvevő nem veszi el a kedvedet a versenynézéstől.
Nekem sajnos időm és energiám sincs sorozatfüggővé válni, meg talán azért sem vagyok az, mert az elmúlt harminc évben ezt csináltam, és kiégett a tetszésindex-jelzőm. Azt mondják, ez végre jó kis sorozat lesz, igaz, a Lostról is ez volt a véleménye hozzáértő barátaimnak, azt’ mára meg csak fanyalognak, ha őszintén érdeklődök.
 
Nézzük meg a tartalmat előbb, már csak azért is, mert utána már semmit sem tudunk, ha csak valamelyik szakértő nem ismer fel bárkit is a szereplőlistából. A közelmúltban a Föld egymástól távol eső pontjain különleges képességű emberek bukkantak fel, az egyiket ismerem, örökké meg tud sértődni valamin, azért az elég különleges. Bár még nem sejtik, de ők lesznek azok, akik nemcsak, hogy megmentik a világot, de örök időre meg is változtatják azt. 
 
Azt sem sejtik, hogy vannak, akik régóta vártak a felbukkanásukra. Így első blikkre csupa hülyéből fog állni a filmsorozat, akik semmit sem sejtenek. Aztán majd át is alakulnak, ami nem egyik napról a másikra, és nem is zökkenőmentesen megy végbe, de minden történet elkezdődik valahol. Az övék éppen itt. 
 
Amikor Mohinder Suresh, a genetika professzora értesül szintén genetikus édesapja haláláról, azonnal New Yorkba utazik, hogy megtudja mi történt az apja kutatásaival. Szívhez szóló gyerek, a fater mintha nem is érdekelné olyan nagyon. Hamarosan rá kell ébrednie, hogy nem csak ő szeretné megtudni, hogy az édesapja milyen eredményeket ért el az emberi evolúció terén végzett munkásságával, ami miatt annak idején el kellett hagynia a családját és a hazáját, hanem mások is, de ezt nem árulták el a leírásban, ezért az első pár részt mindenképpen meg kel nézni. Ügyes!
 
Tudtad?  
 
Kaito Nakamura autójának rendszáma a következő: NCC-1701 – mivel az őt játszó színész, George Takei volt Mr. Sulu az első Star Trek sorozatban, ezért megkaphatta az Enterprise űrhajó regisztrációs számát, ami ugyebár NCC-1701. Mr. Muggle, a kutya igazi neve Lestat, mint Tom Cruise vámpírként, és feltűnően sok karakter kapott bibliai nevet: Peter, Nathan, Gabriel, Adam, Isaac, Noah, vagy Eden. És mivel a szériát képregények ihlették, a Váratlan című epizód végén, mint buszsofőr egy villanásra megjelenik Stan Lee, a képregény-ipar legendás alakja is. 
 
Szereplők: Adrian Pasdar, Santiago Cabrera, Sendhil Ramamurthy, Milo Ventimiglia, Masi Oka, Hayden Panettiere, James Kyson Lee, Tawny Cypress, Noah Gray-Cabey, Greg Grunberg, Ali Larter, Leonard Roberts
háopépé
2007.02.27
|


Filmek a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
Cs
22
18:05
Fanny utazása
francia filmdráma, 2016
18:05
Én, a kém
amerikai akcióvígjáték, 2002
18:10
Brewster milliói
amerikai vígjáték, 1985
18:25
Csendes szív
izraeli filmdráma, 2016 (feliratos)
18:40
Fekete dicsőség
amerikai dráma, 2006
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
H
19
K
20
Sze
21
Cs
22
15:04
Pingu
V. évad, 2. rész
15:10
Miss BG
francia animációs filmsorozat, A három kistestvér, 2005
15:10
Maggie és Bianca - Divatból jeles
I. évad, 12. rész: Az akadémia fantomja
15:10
Barney és barátai
VII. évad, 5. rész
15:15
Medvetesók
2015, 11. rész: Hétköznapi medvék
Játék
Egy maroknyi vándorszínész játéka dühös verekedést robbant ki. A kavarodásban egy ifjú katona beszáll a bunyóba. Miután a fiú bujdosni kényszerül, a társulat befogadja és együtt zötyögnek faluról falura Pest felé.
Copyright © 2018 Minnetonka Lapkiadó Kft.