Hősök

Heroes, Amerikai misztikus filmsorozat, 2006
est.hu:
8/10
|
olvasói:
9/10 (10)
TV6, csütörtök, 22h

Végre egy sorozat! Alig vagyunk belőle ellátva, hogy mondjuk csak a pénteket, vagy a szerdát említsem! Meg, hogy misztikus is, akár a többi, mind! Nem baj, erős mezőnyben szép nyerni, ha a többi résztvevő nem veszi el a kedvedet a versenynézéstől.
Nekem sajnos időm és energiám sincs sorozatfüggővé válni, meg talán azért sem vagyok az, mert az elmúlt harminc évben ezt csináltam, és kiégett a tetszésindex-jelzőm. Azt mondják, ez végre jó kis sorozat lesz, igaz, a Lostról is ez volt a véleménye hozzáértő barátaimnak, azt’ mára meg csak fanyalognak, ha őszintén érdeklődök.
 
Nézzük meg a tartalmat előbb, már csak azért is, mert utána már semmit sem tudunk, ha csak valamelyik szakértő nem ismer fel bárkit is a szereplőlistából. A közelmúltban a Föld egymástól távol eső pontjain különleges képességű emberek bukkantak fel, az egyiket ismerem, örökké meg tud sértődni valamin, azért az elég különleges. Bár még nem sejtik, de ők lesznek azok, akik nemcsak, hogy megmentik a világot, de örök időre meg is változtatják azt. 
 
Azt sem sejtik, hogy vannak, akik régóta vártak a felbukkanásukra. Így első blikkre csupa hülyéből fog állni a filmsorozat, akik semmit sem sejtenek. Aztán majd át is alakulnak, ami nem egyik napról a másikra, és nem is zökkenőmentesen megy végbe, de minden történet elkezdődik valahol. Az övék éppen itt. 
 
Amikor Mohinder Suresh, a genetika professzora értesül szintén genetikus édesapja haláláról, azonnal New Yorkba utazik, hogy megtudja mi történt az apja kutatásaival. Szívhez szóló gyerek, a fater mintha nem is érdekelné olyan nagyon. Hamarosan rá kell ébrednie, hogy nem csak ő szeretné megtudni, hogy az édesapja milyen eredményeket ért el az emberi evolúció terén végzett munkásságával, ami miatt annak idején el kellett hagynia a családját és a hazáját, hanem mások is, de ezt nem árulták el a leírásban, ezért az első pár részt mindenképpen meg kel nézni. Ügyes!
 
Tudtad?  
 
Kaito Nakamura autójának rendszáma a következő: NCC-1701 – mivel az őt játszó színész, George Takei volt Mr. Sulu az első Star Trek sorozatban, ezért megkaphatta az Enterprise űrhajó regisztrációs számát, ami ugyebár NCC-1701. Mr. Muggle, a kutya igazi neve Lestat, mint Tom Cruise vámpírként, és feltűnően sok karakter kapott bibliai nevet: Peter, Nathan, Gabriel, Adam, Isaac, Noah, vagy Eden. És mivel a szériát képregények ihlették, a Váratlan című epizód végén, mint buszsofőr egy villanásra megjelenik Stan Lee, a képregény-ipar legendás alakja is. 
 
Szereplők: Adrian Pasdar, Santiago Cabrera, Sendhil Ramamurthy, Milo Ventimiglia, Masi Oka, Hayden Panettiere, James Kyson Lee, Tawny Cypress, Noah Gray-Cabey, Greg Grunberg, Ali Larter, Leonard Roberts
háopépé
2007.02.27
|


Filmek a TV-ben
18:15
Kétely
amerikai filmdráma, 2008
18:45
Vasakarat
amerikai kaland, 1994
18:50
Behajóztam az életébe...
amerikai filmdráma, 2005
19:00
A barna Mercedes
francia-svájci filmdráma, 2016 (feliratos)
19:00
Képtelen képrablás
amerikai vígjáték, 1996
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
04:05
Bori
I. évad, 25. rész
04:10
Chop Socky Chooks
2007, 13. rész: A Bantam jele
04:10
A Garfield-show
2008, 99. rész: A nagy alvás
04:17
Bori
I. évad, 26. rész
04:20
A Thunderman család
III. évad, 309. rész
Játék
A Zuboly egy olyan öszvér, amelyben huncutul forr össze a magyar népzene ősereje a slágervilág sutaságaival. A kujon hatosfogat előtt a Csángálló fűt be gyimesi és moldvai dallamokkal.
Copyright © 2017 Minnetonka Lapkiadó Kft.