Jeff Bridges a Vasember csapatában

A kezdeti bizonytalanság után a legújabb Marvel képregény-adaptáció, a Vasember igazi szuperprodukcióvá kerekedik. Jon Favreau rendező Robert Downey Jr., Gwyneth Paltrow és Terrence Howard mellé egy újabb nagyágyút szerződtetett le.
Úgy tűnik, hogy a kezdeti bizonytalanság után a legújabb Marvel képregény-adaptáció, a Vasember igazi szuperprodukcióvá kerekedik. Jon Favreau rendező ugyanis Robert Downey Jr., a kieső Rachel McAdams helyett beszállt Gwyneth Paltrow – aki gyermekei kedvéért vesz részt a produkcióban – és Terrence Howard mellé egy újabb nagyágyút szerződtetett le: Jeff Bridges-t. 
 
A négyszeres Oscar-jelölt Bridges Tony Stark, vagyis az igazságosztó szuperhős, Vasember egyik közeli üzlettársát és bizalmasát fogja alakítani, sőt azt is tudni lehet már, hogy a deresedő hajú színész egészen különleges frizurát hord majd a filmben. 
 
Favreau már nagyban próbál színészeivel, a szakemberek készítik a díszleteket, és a forgatás még ebben a hónapban beindul Los Angeles már most lezárt utcáin – már csak az a nagy titok, hogy ki lesz Vasember nagy ellenfele, a gaz és ádáz Mandarin. 
 
A filmet hazánkban várhatóan 2008. májusában mutatják be. 
 
 
 
(UIP) 
2007.03.09
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.