Az ördög Pradát visel

est.hu:
7/10
|
olvasói
(0)
Egy film, tele világsztárokkal: Valentino, Galliano, Chanel, Vivienne Westwood, Balenciaga!
A film kiemelt célközönsége mindenesetre azok közül kerülhet ki, akik ismerik és csodálják e sztárokat, és előfordult már, hogy divatmagazint vásároltak az újságárusnál. A film az azonos című regény adaptációja, melynek szerzője a Vogue magazin főszerkesztőnőjének asszisztenseként átélt megpróbáltatásait használta alapul a sztorihoz. Andy (Anne Hathaway) frissen végzett újságíróként szeretne New Yorkban elhelyezkedni. A divatmagazin, ahol sikerül asszisztensi állást megcsípnie, nem éppen álmai netovábbja, mivel a divatnál sokkal jobban érdekelné mondjuk az újságírói oknyomozás. Olcsó pulóverében és kitaposott cipőjében a divat fellegvárában találja magát, egy olyan pozícióban, amiért nők milliói ölni tudnának. Az új világ követelményeinek és a kíméletlen főnök (Meryl Streep) szürreális elvárásainak szorításában megkezdődik Andy fokozatos átalakulása. A tét pedig természetesen az, hogy lesz-e a rosszul öltözött, kedves kiskacsából a megfelelés kényszerétől hajtva szívtelen, csodálatos hattyú... 
 
A démoni főnök megformálásáért (jogosan) Oscar-díjra jelölt Meryl Streep tényleg 10 pontosat alakít. Plusz ehhez jön még a hibátlan szépségű (és fantasztikus ruhákban pompázó) Anne Hathaway - vagyis valójában a férfi nézők sem fognak rosszul járni a filmmel. 
 
 
Kiadás:
Angol, magyar DD 5.1-es hang, magyar felirat. Sokszereplős audiokommentár divatinfókkal. Rövidfilmek, többek között az adaptálás folyamatáról, a jelmezekről, New York és a divat kapcsolatáról. Kihagyott jelenetek kommentárral. 
 
 
The Devil Wears Prada, 2006 * 105 perc * InterCom * (12)
tereza
2007.03.12
|
The Devil Wears Prada
amerikai vígjáték, 109 perc, 2006
Andy Sachs nagy fába vágja a körömcipőjét, amikor egy menő divatmagazin munkamániás főszerkesztőjének második asszisztense lesz. Nemcsak arra kell rádöbbennie, hogy két tökéletesen egyformának tűnő kék öv között is van különbség, hanem az élet nagy dolgaira is.
Rendező:

David Frankel

Színész:

Meryl Streep
(Miranda Priestly)

Anne Hathaway
(Andy Sachs)

Emily Blunt
(Emily)

Stanley Tucci
(Nigel)

Simon Baker
(Christian Thompson)

Adrian Grenier
(Nate)

Tracie Thoms
(Lily)

Daniel Sunjata
(James Holt)

Gisele Bündchen
(Serena)

Forgalmazza: InterCom


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Ester Rada az élő bizonyíték rá, hogy jelentősen lerövidíthető az az időszak, amikor a kezdő zenész ötvenfős klubokban kényszerül játszani húsz fizető vendég előtt.
Filmek a TV-ben
H
12
K
13
Sze
14
Cs
15
P
16
Szo
17
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.