A végső megoldás: Halál

olvasói
9/10 (37)
A cím senkit ne tévesszen meg, nem ez a harc lesz a végső, bár kétség kívül Ripley számára az egyik legnehezebb, hiszen ezúttal nem csak az idegenekkel, de néhány száz kiéhezett fegyenccel is meggyűlik a baja.
A cyberpunk atyja, William Gibson is összeütött a filmhez egy forgatókönyvet, amelyben Ripley szinte végig kómában fekszik, de végül a Larry Ferguson (Hegylakó), David Giler (Beverly Hills-i zsaru 2.) és Walter Hill (Megint 48 óra) trió verzióját fogadták el. Ennek ellenére az Alien a köbönben kevés lett a vígjátéki elem.

Ripley szerencsésen megmenekül a Halál nevű bolygóról, de nem sokáig örülhet, mivel űrhajója lezuhan a Fiorina 161-en. Hangulatát tovább rontja, hogy csak ő éli túl a balesetet, és ráadásul magával hurcolt egy idegent is, és akkor még meg sem említettem, hogy a Fiorina egy szinte lakhatatlan börtönbolygó. Ripley leborotválja a fejét (Sigourney otthon parókát hordott, mert az akkor két éves lánya nem szerette anyucit kopaszon látni), hogy kevésbé találják vonzónak a szexuálisan túlfűtött fegyencek, és megkezdődik az idegenvadászat.
fujisan
2007.03.30
|
Alien 3
amerikai horror, 114 perc, 1992
Rendező:

David Fincher

Színész:

Sigourney Weaver
(Ellen Ripley)

Lance Henriksen
(Bishop II)

Charles S. Dutton
(Dillon)

Charles Dance
(Clemens)

Paul McGann
(Golic)

Ralph Brown
(Aaron)

Holt McCallany
(Junior)

Pete Postlethwaite
(David)

(7 kép)


Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.