Nem emelnek vádat Hugh Grant ellen

Megúszta a vádemelést a brit színész annak a testi sértésnek az ügyében, melynek során állítólag áprilisban megdobált és -rugdosott egy lesifotóst.
Az incidens – ahogy arról korábban beszámoltunk – április végén történt Grant londoni otthona közelében. Az Ian Whittaker nevű paparazzó állítása szerint a szintén a környéken lakó Liz Hurley-ről, Hugh Grant exbarátnőjéről próbált képeket készíteni, amikor összefutott a Négy esküvő és egy temetés és az Egy fiúról sztárjával, és őt is le akarta kapni – aminek azonban Grant szemmel láthatóan nem örült. 
 
A 46 éves színészt – aki később önként jelentkezett a rendőrségen – április 24-én le is tartóztatták az ügy miatt, ám óvadék ellenében rögtön szabadlábra helyezték. A Királyi Ügyészség pedig most úgy találta, nem áll rendelkezésre elegendő bizonyíték ahhoz, hogy vádat emeljenek a rugdosódó és kajásdobozzal dobálózó Grant ellen. 
 
„Felhívtuk a rendőrség figyelmét arra, hogy nem áll rendelkezésre elegendő bizonyíték Hugh Grant ellen a vádemeléshez abban az ügyben, melynek során állítólag megrugdosott egy fotóst. Azért állt elő ez a helyzet, mivel egyértelmű eltérések vannak a független tanúk és a fotós állításai között. A második eset kapcsán pedig (amely szerint a színész egy babbal teli ételhordó dobozt is hozzávágott a paparazzóhoz – a szerk.) a Királyi Ügyészség úgy döntött, az ügy nem bír olyan súllyal, hogy a vádemelés a közösség érdekeit szolgálja” – nyilatkozta az ügyészség szóvivője. 
 
 
 
(bbc.co.uk) 
2007.06.02
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.