Négykézláb az Ocean’s Thirteen sztárjai

A világhírű Grauman Chinese Theatre-ben az elmúlt héten került sor az Ocean’s Thirteen – A játszma folytatódik premierjére. Nem sokkal azelőtt pedig a film sztárjai a mozi közelében, a Hollywood Boulvard-on lévő mozihírességek emléksorán (Walk of Fame) hagyták cementben kéz- és láblenyomatukat.
Ekkora tömeg még a Hollywood Boulvard-on is ritkaság, de hát ennyi sztár sem gyűlik össze gyakran az álomváros főutcáján. A világhírű Grauman Chinese Theatre-ben (mely sokáig az Oscar-díjátadások helyszínéül is szolgált) az elmúlt héten került sor az Ocean’s Thirteen – A játszma folytatódik (hazai bemutató: július 26.) premierjére. 
 
A legtöbb figyelmet a testhezálló kék Versace kisestélyiben érkező Angelina Jolie és párja, Brad Pitt aratta. Pitt újságíróknak azt mondta, következő tervük egy családi nyaralás. „A sok munka után szeretnék együtt egy kis nyári nyugit” – nyilatkozta a sztár. 
 
Természetesen George Clooney-t is őrült őrjöngés fogadta: ő zöld, energiatakarékos hibridautóval érkezett, és a testőrök óvására fittyet hányva sorra kezet fogott rajongóival. És közben minden érdeklődőnek határozottan azt mondta, nem lesz Ocean’s 14 – igaz, már az első rész után is bejelentette, hogy nem folytatja a kalandot. 
 
A felsorakozott újságírók természetesen arról is kérdezték a színészeket, milyen érzés volt nem sokkal azelőtt a mozi közelében, a sugárúton lévő mozihírességek emléksorán (Walk of Fame) cementben hagyni a kéz- és láblenyomatukat. 
 
„Ha már muszáj nyilvánosan négykézlábra állnom, nehezen tudok Marilyn Monroe-nál, John Wayne-nél meg Steve McQueennél jobb társaságot elképzelni” – jelentette ki Clooney. 
 
 
 
(IC Press) 
2007.06.11
|


Film premierek

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Demóna: A sötétség úrnője

amerikai családi film, 118 perc, 2019

Zombieland - A második lövés

amerikai horror-vígjáték, 99 perc, 2019

Álomnagyi

belga-francia vígjáték, 99 perc, 2019

A lelőhely

amerikai-kanadai sci-fi, 100 perc, 2018
Játék
One-woman show egy utolsó felvonásban William Luce művéből a GK Társulat és a Manna produkciójában.
Filmek a TV-ben
18:35
Varázs
amerikai vígjáték, 2018
18:40
Otthon, véres otthon
amerikai romantikus vígjáték, 1997
18:50
Szemfényvesztők
francia-amerikai akciófilm, 2013
18:50
A holnap határa
amerikai kalandfilm, 2014
18:50
Géniusz
amerikai életrajzi film, 2016
Ma este az Akvárium klubban Adam Naas. Nézzétek csak, ő az új Lenny Kravitz. #adamnaas #koncertajanlo#programajanlo #akvariumklub
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.