Van aki forrón szereti

est.hu:
10/10
|
olvasói
10/10 (20)
Amikor a női ruhás férfiak még viccesek voltak... És az a legjobb, hogy Jack Lemmon és Tony Curtis még ma is viccesek.
Persze nemcsak azért, mert jó színészek (arról azért szó sincs, hogy jó nők lettek volna), hanem sokkal inkább azért, mert egy hibátlan filmvígjátékban öltik magukra a szebbik nem gönceit és csiribirijeit. Billy Wilder és szerzőtársa, I. A. L. Diamond sok hihetetlen mesterségbeli tudással megírt vígjátéka közül ez talán a legjobban sikerült, hiszen ma is tökéletesen szórakoztató, megunhatatlan komédia. 
 
A nagy gazdasági világválság idején két állástalan muzsikus kétségbeesésében egy női zenekarba felvételizik, majd miután véletlenül szemtanúi lesznek egy gengszterek közti leszámolásnak, már nemcsak a megélhetésük, de az életben maradásuk is attól függ, mennyire tudnak feltűnés nélkül beilleszkedni a zenészlányok közé. A Marilyn Monroe által játszott, bombázó énekesnő a legjobb barátnőjük lesz, úgyhogy csakhamar már saját hímösztönükkel is birkózniuk kell. 
 
 
 
Kiadás: Az új kiadás nemcsak Sztankay István és Bodrogi Gyula klasszikus szinkronja és az összeollózott audiokommentár tekintetében gazdagabb a 2001-es lemeznél, hanem extráiban is: itt a már ismert, 31 perces Nosztalgikus visszapillantás, de ezen túl is van bőven emlékezés a korábbinál hosszabb werkfilm, a lányzenekar még élő tagjaival készült interjúk, filmtörténeti kisfilm és képgaléria keretében. 
 
Some Like It Hot, 1959 * 117 perc * InterCom * (12)
nelson
2007.06.21
|

Kapcsolódó cikkekFilm premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Filmek a TV-ben
H
12
K
13
Sze
14
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.