Samuel L. Jackson a Vasemberben

Eddig is a jövő nyár talán legnagyobb durranásának ígérkezett a készülőben lévő Vasember-film – melynek rendezője Jon Favreau, címszereplője pedig Robert Downey Jr. –, ám most még ígéretesebbnek tűnik.
A fegyvergyáros milliomosból lett fémpáncélos igazságosztó kalandjaira épülő legújabb képregény-adaptáció Downey Jr. mellett már eddig is olyan nagyágyúkat tudhatott a fedélzetén, mint Gwyneth Paltrow, Jeff Bridges vagy Terrence Howard
 
Csakhogy az Ain’t it Cool News weboldal kémjei egy újabb nagy nevet fedeztek fel a forgatáson, nem mást, mint a zseniális Samuel L. Jacksont, aki Nick Fury bőrébe bújik – ő a történet szerint a nemzetközi biztonsági szervezet, a Shield vezetője. 
 
A hír értékét tovább növeli, hogy Fury az eredeti Iron Mant megalkotó legendás Marvel képregény-birodalom visszatérő alakja, több szuperhős barátja, így fennáll a lehetőség arra, hogy több Marvel-hőst is együtt szerepeltessenek, illetve hogy egymással összefüggő filmfolyamot alkossanak. Mi lehet ennél jobb hír a képregényrajongóknak? 
 
A Vasembert a tervek szerint 2008. májusában mutatják be a magyar mozik. 
 
 
 
(UIP) 
2007.06.29
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
November 3. és 5. között az Európai Parlament idén is az Uránia Nemzeti Filmszínházban mutatja be az Lux-díjra jelölt, döntős filmeket.
Legnépszerűbb
Copyright © 2021 Minnetonka Lapkiadó Kft.