Café Zanza

Sopron, Café Zanza, 2007. július 28. - augusztus 8.
olvasói
9/10 (11)
A Café Zanza igazi nyerő hely! Végre találtam Sopronban egy olyan stílusos, igényes kávézót, éttermet és szórakozóhelyet, „zanzásító” bázist, ahova minden ismerősömet bátran elvihetem.
Ahol a barátokkal ráérős estéken finom koktélok mellett nagyokat beszélgethetünk. Ahol akár jókat tombolhatunk, vagy lágy jazz-zenére ejtőzhetünk. Ahol a szerelem ízét felidéző különleges angol szálas teákat kortyolhatunk, vagy éppen illatos kávéval töltekezhetünk, és ahol igazán finomakat ehetünk...
 
No, de ne szaladjunk annyira előre! Bizonyára sokan emlékeznek még a Beni-Benre. Az egykoron nagy hírű soproni hely újjá született. Semmi sem a régi, és valljuk be: ez remek döntésnek bizonyult. Tágas, világos, kicsit mediterrán, kicsit minimál, kicsit skandináv stílusú hely született, szóval olyan igazi „zanza”, mégpedig a lehető legfinomabb egyveleg. Minden kényelmes, minden az életörömről, a felszabadult életérzésről árulkodik. „Látni és látszani!” – hirdeti a Café Zanza, ahol mindig találhatunk ismerőst, ahol élmény az étkezés, a beszélgetés, vagy éppen a nézelődés. 
 
A hely programokban is finom „koktélt” kínál, így szerdánként a Zanza Night Party keretében latinparti, retro buli és karaoke show váltakozik, péntekenként élő jazz, funky vagy latinos koncertek szórakoztatják a vendégeket, míg a szombat a táncos bulik színtere. Július 28-án, szombaton, White Party-n tombolhatunk, természetesen fehér felszerelésben, míg egy héttel később a Represent Cuba csalogatja a latinos, szenvedélyes táncok kedvelőit. 
 
Bár a közel százfős ülőhelyet kínáló Zanza még csak most indult hódító útjára, ám érdemes esténként előre helyet foglalni, mert a jót hamar felfedezik az emberek...  
 
Kavics
2007.07.26
|


Fesztiválok
Copyright © 2020 Minnetonka Lapkiadó Kft.