Háborgó mélység

est.hu:
7/10
|
olvasói
8/10 (29)
Mikor ezt megláttam, már tudtam, hogy ez lesz az „emberem”. Jó erős B-kategóriának kinéző, az első helyen ismeretlennel (amúgy nem!), és nem is olyan régi. A tartalom is tisztán rendben volt, mikor felsikoltottam. Mi a rákot keres itt Sámuel??
Értem én, ha elfogyott a lóvé, vagy szívügye a tenger, de mégis. Elmondom, ugyanis. Az Aquatica tengeri kutatólaboratórium fedélzetén veszélyes kísérletek folynak, ami nem meglepő, különben a kutya sem készítene róla filmet. A tudóscsoport vezetője, Dr. Susan McAlester, ami nőt sejtet, ami meg nagy bajt. Egyszerre nem tud egy nőci tudós is, meg vezető is lenni!
 
Amúgy eléggé bonyás a munkája is, cápákon végez genetikai vizsgálatokat, mert azt reméli, hogy kutatásai révén megtalálja az Alzheimer-kór ellenszerét, amivel édesapját is kisegíthetné. Itt a baj, megoldom! Az érzelmek vakítják el tudósnőnket, sietség lesz annak a vége. Türelmetlenségében végzetes hibát követ el, és megszegi a génmanipuláció alaptörvényeit. Kitenyészt egy cápafajt, mely okosabb a delfineknél! Na, jó pfff. Amikor a kutatócsapat a kísérletek sikerét ünnepli, egy hirtelen jött vihar megrongálja a kutatóbázist és a veszedelmes cápák elszabadulnak, és remélem, megeszik az egész stábot producerestül! 
háopépé
2007.08.03
|
Deep Blue Sea
amerikai katasztrófafilm, 94 perc, 1999
Rendező:

Renny Harlin

Színész:

Saffron Burrows
(Dr. Susan McCallister)

Thomas Jane
(Carter Blake)

Samuel L. Jackson
(Russell Franklin)

Michael Rapaport
(Tom Scoggins)

Stellan Skarsgard
(Jim Whitlock)

Jaqueline McKenzie
(Janice Higgins)

LL Cool J
(prédikátor)

Aida Turturro
(Brenda Kerns)

LinkekFilmek a TV-ben
18:10
Szívhangok
német romantikus vígjáték, 2013
18:30
Az utolsó akcióhős
amerikai akcióvígjáték, 1993
18:55
Amra és a második házasság
szaúd-arábiai vígjáték, 2018
19:00
A hazafi
amerikai akciófilm, 1998
19:05
Ház az utca végén
amerikai horror, 2012
Ifjúsági/gyerek műsorok a TV-ben
11:40
Vadócok
2018, 36. rész: Kutatás a mélyben
11:40
Chuck megoldja
I. évad, 8. rész: Norm szelencéje
11:50
Süsü, a sárkány kalandjai
magyar bábfilm, Süsü, a pesztra
11:50
Vadócok
2018, 16. rész: Az alagút
11:50
Mr. Bean
2002, 82. rész: Fedél nélkül
Játék
Az Oscar-díjas Robert Zemeckis rendezésében érkezik ez a merész, varázslatos és időszerű film, amely magával ragadó igaz történetet mesél el egy megtört férfiról, aki rádöbben, hogy a művészi kreativitás képes meggyógyítani a lelken esett sebeket.
Minden idők legnagyobb Nagy István-kiállítása a Kieselbach Galériában. Modern, realista, konstruktív - csodás kiállításélmény laikusoknak és profiknak is. @kieselbachgaleria . . . #nagyistvan #kiallitasajanlo #kulturalisajanlo #kieselbachgallery #festeszet #magyarfesteszet
Copyright © 2019 Minnetonka Lapkiadó Kft.