Újra romantikus vígjátékban Aniston

Steve Zahn oldalán vállalt szerepet Jennifer Aniston a Management című romantikus komédiában, amely az eddig dráma- és forgatókönyvíróként tevékenykedő Stephen Belber bemutatkozó rendezése lesz.
A Sidney Kimmel Entertainment produkciójában készülő filmben Aniston egy utazó ügynököt fog alakítani, aki olcsó képzőművészeti alkotásokat próbál eladni kisebb cégeknek és moteleknek. Egyik alkalommal találkozik egy céltalan, ambíciótlan motelvezető-helyettessel (őt játssza Zahn), aki végigűzi őt az Egyesült Államokon. 
 
Belber már eleve azzal a céllal írta a forgatókönyvet, hogy ő fogja megrendezni, és megkeresett vele két producert, Wyck Godfrey-t és Marty Bowent, akik jelenleg egy Nicholas Sparks-regény adaptációján dolgoznak, de igent mondtak az ötletre. 
 
Belber rendezői bemutatkozása Hollywoodban azután történik, hogy a stúdiók megszerették The Power of Duff címmel írt forgatókönyvét, melyben egy bemondó Istenhez beszél. A Universal Ron Howardot szerezte meg a film megrendezésére, és egy ideig úgy tűnt, Russell Crowe lesz a főszereplő. Ő ugyan időközben kiesett a projektből (Jamie Foxx lesz a film sztárja), Belbernek azonban azóta igencsak megemelkedett az ázsiója. 
 
Újraírta például a The Dallas Buyers Clubot Brad Pitt számára, és írt egy „nagy balhé”-filmet is Jon Turteltaub producer-rendező számára, melynek főszereplői Gene Hackman, Dustin Hoffman és Robert Duvall lesznek. De ő az írója a The Fall of the Warrior Kingnek is, amely a Paramountnál forog majd Tom Cruise-zal. 
 
Belber drámaíróként is tevékeny: legutóbbi darabja, a The Geometry of Fire egy Irakból visszatérő orvlövészről szól. 
 
 
 
(variety.com) 
2007.08.06
|


Film premierek

Rontó Ralph

amerikai animációs film, 92 perc, 2012
Játék
Molnár Ferenc Caramel 2005-ben, a Megasztár 2. szériájának győzteseként került a zenei köztudatba. 10 év elteltével sikere töretlen, a zenei és közélet kiemelt szereplője.
Filmek a TV-ben
H
17
K
18
Sze
19
Cs
20
P
21
Szo
22
Legnépszerűbb
Copyright © 2022 Minnetonka Lapkiadó Kft.